Sanja Vučić progovorila iskreno o vezi Gudelja i Anastasije, a onda otkrila da želi da sarađuje sa Konstraktom

Imala sam priliku da radim alternativnu muziku, mislim da bih se sa Konstraktom dobro uklopila, čak smo jednom delile binu dok je nastupala sa Zemljom gruva - rekla je Sanja

  • 0
Sanja Vučić Konstrakta Nemanja Gudelj Anastasija Ražnatović

Foto-montaža: Nikola Tomić, ATA Images, Printskrin: Youtube/Eurovision Song Contest

Pevačica Sanja Vučić prokomentarisala je vezu Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja, a tom prilikom otkrila da je Ceci ponudila jednu pesmu kao i da bi volela da sarađuje sa Anom Đurić Konstraktom.

Naime, Sanjim prijatelj Nemanja Gudelj, sa kojim su je mediji ranije povezivali, već oko dva meseca je u ljubavi sa Anastasijom, pa je pevačica prokomentarisala i tu temu.

- Mi smo prijatelji, sa celom njegovom porodicom sam super. Tako će i ostati. I Anastasiju znam duže vreme, veoma mi je drago zbog njih, želim im svu sreću - kaže Sanja, koja se pored pevanja bavi i autorskim delom, pa je tako napisala i jedan tekst za pesmu Ceci Ražnatović.

- Ponudila sam joj pesmu "Komično", ali još nisam dobila odgovor… Verujem da će joj se svideti, ali ona ima mnogo obaveza, pa ne stiže da presluša sve numere koje dobije. Volela bih i Konstrakti da napišem pesmu. Imala sam priliku da radim alternativnu muziku, mislim da bih se sa Konstraktom dobro uklopila, čak smo jednom delile binu dok je nastupala sa Zemljom gruva - rekla je Sanja.

Kako je usmerena na posao i dalje planove, pevačica kaže da dečka nema jer za njega nema vremena, a to joj ni ne predstavlja problem.

- Nemam dečka, soliram i dalje! Mislim da će tako ostati duže vreme. Ne razmišljam o muškarcima, ma nemam vremena za njih, jer nastupam svakog vikenda. Naravno da svi imamo potrebe za se*som, ali ne vrti se svet oko toga. A ja bez se*sa mogu mesecima - rekla je Sanja

S druge strane, ne može bez psihoterapija. Ona ne krije da redovno posećuje psihijatra.

- Ne idem zbog ljubavnih problema, već zbog duševnog zdravlja. Svi smo okruženi stresom i napadima anksioznosti, treba da vodimo računa o psihičkom zdravlju - rekla je ona, prenosi 24 sedam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA