≫ 

Mariji Šerifović na nastupu žena povredila rame: Šta mislite da ja sada siđem sa bine i vama polomim zube

- Marija je u jednom trenutku sišla u publiku da se fotografiše s decom, a nepoznata žena ju je napala da se fotografišu i tom prilikom je pevačicu udarila u ruku telefonom - ispričao je izvor

  • 5
Marija Šerifović Printskrin: Instagram/serifovic

Marija Šerifović večeras je nastupila u jednom beogradskom tržnom centru, a tom prilikom zadobila je ozbiljnu povredu kada ju je slučajno udarila dok se pevačica fotografisala sa fanovima.

Naime, do incidenta je došlo kada je Marija završila nastup i želela da se fotografiše sa fanovima. Žena je tada uletela u masu i pevačicu udarila u ruku.

- Marija je u jednom trenutku sišla u publiku da se fotografiše s decom, a nepoznata žena ju je napala da se fotografišu i tom prilikom je pevačicu udarila u ruku telefonom. Povreda koju je Marija zadobila, po svemu sudeći nije naivna, ona se u nekoliko navrata žalila na bolove, pa će morati na pregled- rekao je izvor za Informer.

Mariju je gospođa izludela, zbog čega ju je besno upitala:

- Ovo nije bilo u redu! Šta mislite da ja sada siđem sa bine i vama polomim zube? - besno je pitalal Marija.

Marija se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu i otkrila šta se desilo, a na snimku se može primetiti da Marija drži led na ramenu:

- Koncert je bio strava. Ja sam prvi put posle mnogo godina rešila da siđem u prve redove i pozdravim svu dečicu. I onda naletim na najneartikulisanije biće koje mi je iz "prevelike ljubavi" izvalilo rame na patos. Čekam šta će da se desi kad se malo oglasi. Narod nije normalan, izvali mi žena rame - rekla je Marija.

Video: Žestoka svađa Marije Šerifović i mama Verice: Stoko, bolje ja u ludnicu, nego ti u bolnicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA