≫ 

Samo dva meseca posle ljubavnog kraha, bivša žena frontmena "Magla benda" objavila sliku sa Italijanom

- Najveći životni poraz mi je što nisam uspela da sačuvam porodicu na okupu - istakla je blogerka

  • 5
Vladan Savić, Vlada Magla Bend Foto: Nikola Tomić

Blogerka Jovana Jocić i pevač „Magla benda" Vladan Savić nedavno su stavili tačku na svoju ljubav, a  sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama samo dva meseca od kraha ljubavi, ona je našla novu - Italijana.

Blogerka i pevač su u vanbračnoj zajednici u kojoj su živeli, dobili su i naslednicu u čijem odrastanju svakako i dalje učestvuju udruženim snagama.

Sudeći po njenom Instagramu, međutim, ljubavna sreća joj je ponovo osmehnula. Trenutno, uživa s jednim Italijanom, ali ne krije da rastanak od Vladana smatra velikim porazom.

- Najveći životni poraz mi je što nisam uspela da sačuvam porodicu na okupu. Ali oboje dajemo sve od sebe da Anđa bude jako srećno dete - istakla je ona odgovarajući na pitanja fanova na pomenutoj društvenoj mreži, gde se dotakla i izvesnog Italijana.

Pratioci su zatim od nje zatražili i savet - kako najlakše preboleti raskid, a ona je na to dala neočekivan odgovor:

- Sve je individualno. Kod mene je generalno takva situacija da kad dođe do momenta prekida, to znači da sam duži period odbolovala tog nekiog i sam prekid ne bude previše značajan.

Jelena Jojić Printskrin: Instagram/jelenajojic

Njen bivši, inače, govoreći o njihovom rastanku, za nju je i te kako imao reči hvale.

- Nismo se rastali u dobrim odnosima, nego smo se rastali u fenomenalnim odnosima. Neke stvari jednostavno ne možeš da sakriješ, mi imamo i dete. Da smo se rastali u lošim odnosima, ja ne bih davao sad ovaj intervju sigurno. Super sam raspoložen i super mi je energija. Jovana je jedna divna osoba, divna majka - rekao je jednom prilikom Savić na ovu temu „Blicu", pa dodao:

- Viđam ćerkicu. Ona je i kod mene i kod Jovane, zajedničko starateljstvo.

Video: Pustila glas: Dunja Jovanić zapevala sa Malga bendom i sve ostavila bez teksta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA