Džejeva ćerka posvetila emotivne reči pokojnom ocu: "Nedelja, tvoj rođendan, a tebe nema"

Mlađa ćerka Džeja Ramadanovskog teško se miri sa činjenicom da njenog oca više nema

  • 2
Džej i Marija Ramadanovski Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Legendarni pevač Džej Ramadanovski napustio nas je 6. decembra 2020. godine, a njegova ćerka Marija Ramadanovski je danas, 29. maja, objavila emotivnu poruku na svom Instagram profilu.

Ona neretko na svom Insta storiju kači slike sa ocem i piše koliko joj fali, a na današnji dan podsetila je sve da bi njenom ocu bio rođendan:

29.maj, nedelja, tebe s nama nema, tvoj rodjendan! Danas bi moj tajko napunio 58 godina! Mnogo nam nedostaješ svakog trenutka! Znao si da te narod i tvoja publika vole, ali volela bih da možeš da vidiš koliko si u stvari bio veliki, a nikada to nisi pokazivao, uvek si bio skroman.

- Nema dana sa se ne pevaju tvoje pesme, da se ne spomine tvoje ime, tvoja dobra dela i sve ono što te ćini legendom! Ponosna sam što sam tvoja ćerka hvala ti za sve!!! Volim te najviše na svetu!!! - piše u Marijinoj objavi.

Inače, simobolično je što je srce pevača prestalo da kuca u nedelju, shodno jednom od njegovih najpoznatijih hitova, pesmi "Nedelja", a i danas, kada bi napunio 58 godina, je nedelja.

Video: Džejeva ćerka u suzama: Scene njegove smrti su trauma za ceo život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA