≫ 

Vila Pajkić: Sve mamine osobine su bile divne, ako je nešto prenela na mene srećna sam

- Humor nam je bio jako sličan, obe smo impulsivne i iste stvari su nas uvek smarale - rekla je Vila

  • 3
Vila Evanđelina Pajkić, Isidora Bjelica

Foto: Instagram vilapajkic/isidorabjelicapajkic

Ćerka pokojne spisateljice Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, Vila Evanđelina Pajkić, na Beogradskoj nedelji mode prvi put je predstavila svoje modele i predstavila se javnosti kao kreatorka.

Vila je govorila o karijeri, utiscima sa revije, odnosu sa bratom Lavom Pajkićem, kao i pokojnoj maci Isidori, bez koje je prerano ostala.

- Jako je teško definisati i staviti u samo jednu kocku sve karakterne osobine moje mame i samo reći da sam slična ili ne. Smatram da je njen karakter bio jako njen, a ona je uvek htela da ja budem svoja. Uvek sam težila ka istim stvarima kao ona, delile smo istu ljubav za mnoge stvari - rekla je Vila.

- Humor nam je bio jako sličan, obe smo impulsivne i iste stvari su nas uvek smarale. Meni su sve njene osobine uvek bile predivne na svoj način, samim tim ako je prenela neke od njih na mene, mogu samo da budem srećna. Nije na meni da ih definišem i da se hvalim - ispricala je ona, a zatim se osvrnula na odnos sa bratom.

- Slažemo se kao i bilo koji sestra i brat, što znači - kako kad, ha-ha... Šalim se, uglavnom se dobro slažemo. Veoma smo slični i različiti u isto vreme. Koliko je zaštitnički nastrojen, to već morate njega da pitate. Mislim da jeste prilično, ipak sam mu mlađa sestra - ispričala je Vila.

Otac i brat su u publici posmatrali Vilinu reviju i bili su joj velika podrška, a na pitanje da li od njih dobija neki savet, odgovorila je:

- Mislim da modni dizajn nije baš njihovo polje ekspertize, ali podrška svakako jesu, i to ogromna. Trude se uvek da mi pomognu, kao i moji prijatelji. U tom području imam jako veliku sreću.

Pajkićeva je zatim otkrila kako su je roditelji vaspitali.

- Liberal-tradicionalno, zavisi veoma od situacije, težilo je ipak više ka liberalnom. Svakako je bilo veoma zabavno i zanimljivo. Uvek su se trudili da mi daju slobodu da mogu sama da učim i da se pronađem u svojim padovima i usponima. Primarni cilj im je uvek bio da budem srećna i slobodna - rekla je Vila za Kurir.

Video: Teške suze Nebojše Pajkića i dodiri podrške Isidorine dece na bolnoj komemoraciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    30. maj 2022 | 19:40

    Pametna i lepa devojka...

  • Milica

    31. maj 2022 | 04:04

    Ista majka. Drago mi je što se uspela u svojoj nameri. Pametna devojka. Toliko skromna i jednostavna. Divna.😉

  • Marina

    31. maj 2022 | 13:05

    Tužno je kad neko tako rano ostane bez majke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA