≫ 

"Ti si ta otimačica muževa?": Šokantni detalji prvog razgovora Mirjane Antonović i Ilićeve zakonite žene

Kako tvrdi sama Mirjana, taj prvi razgovor s Ilićevom suprugom nije bio nimalo prijatan

  • 13
Miroslav Ilić Gordana Ilić Mirjana Antonović Foto-montaža: Nikola Anđić, Telegraf.rs, ATA Images

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica folkera Miroslava Ilića, u knjizi "Ovo malo istine" se, između ostalog, prisetila i prvog razgovora sa Gordanom Ilić, pevačevom zakonitom ženom.

Naime, kako tvrdi sama Mirjana, taj prvi razgovor s Ilićevom suprugom nije bio nimalo prijatan.

- U osmom mesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajemo prepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku. "Mirjam Antonović ovde, izvolite", rekla sam. " - opisala je Mirjana i nastavila:

- "A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fu*o, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i sebe na kraju!", siktala je u slušalicu - napisala je Mirjana.

- "Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim verenikom Miroslavom", rekla sam mirnim tonom i pribrano. "Verenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni poslednja!". "Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek!". Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala pretnja za ubistvo mog nerođenog deteta. Bilo mi je žao Miroslava - zaključila je bila Mirjana, prenosi "Hello".

Podsetimo, ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana, javno je objavila odluku suda da pevač jeste otac njenog vanbračnog sina, a Ilić, kako tvrdi, još nije dobio uvid u presudu.

Kako je Miroslav rekao, uložiće žalbu i time produbiti priču s misterioznom ljubavnicom, o kojoj svaki dan u javnost izlaze šokantni detalji.

Video: Miroslav Ilić tužio bivšu ljubavnicu: “Preti mi kazna novčana kazna, ali i zatvor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    9. jun 2022 | 22:59

    Отимачица мужева😂 Ништа горе од изманипулисане жене! Шта је њој Мирослав напричао кад она јадна мисли да је неко њеног мужа отео и обљубио 😁

  • belisima

    9. jun 2022 | 22:51

    daleko bilo jos se hvali time sto je nekom bila druga 🙄

  • w

    9. jun 2022 | 22:48

    Nebitni su ovi ljubavnici. 👎👎👎👎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA