Petar i Hana prvi put progovorili o bebi: Nismo još kupili sve što je potrebno za dete

- Srećan i da to je svakako trenutak koji će obeležiti moj život - rekao je Grašo

  • 0
Hana Huljić i Petar Grašo Foto: Profimedia/Tom Dubravec/Cropix

Hrvatski muzičar Petar Grašo i njegova izabranica Hana Huljić prvi put su otvoreno govorili o prinovi koju očekuju, kao i da li je sve spremno za dolazak bebe.

Novopečena gospođa Grašo koja dolazi iz jednako popularne porodice Huljić, gde god da se pojavi - postane glavna tema.

Tako je bilo i na otvaranju splitske poliklinike gde su sve oči bile uprte u Hanin trudnički stomak.

- Pa je. Osećam se i kao svaka druga trudnica na svetu - sve je u redu - rekla je Hana te otkrila koliko brine o svom zdravlju.

- Tata je veliki hipohondar. On brine za sebe i sve nas, on je baš veliki hipohondar tako da brinem se onoliko koliko treba, sad malo više jer moram - naglasila je.

Titula dežurnog hipohondra baš nije ono što je Tonči hteo upisati u svoju biografiju, no da se brine o svemu ne krije - a isto tako misli da mu se i ostatak porodice opasno približava u tome.

- Polako kako dobijaju godine, približili su se toj lestvici hipohodnrije i ostali. Jako pazimo svaki detalj - rekao je Tonči.

S druge strane, Grašo nije baš bio raspoložen da priča o prinovi koju svi željno iščekuju.

- Ne bih puno o detetu osim da sam naravno srećan i da je to svakako trenutak koji će obeležiti moj život - rekao je Grašo za RTL.

Mesec i po dana ostalo je do porođaja, a Hana i Petar su i više nego opušteni. Možda je to tajna njihove ljubavi koja uspešno odoleva stalnom povećalu javnosti.

- Nismo još kupili sve što je potrebno za dete, imamo još vremena, imamo stvari od njegove sestre, ne treba ni pretrpavati - rekla je Hana, koja nije sigurna je li dobila koji kilogram viška, no kako to još stigne da nadoknadi.

Video: Tonči Huljić o porodici: Kad se unuka rodi, mislim da će se Petar preseliti kod mene!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA