Mirjana Antonović renovira kuću na moru: Bivša ljubavnica Miroslava Ilića pokazala u čemu uživa

Mirjana je obećava i da će pokazati rezultate i kad renoviranje bude gotovo

  • 3
Mirjana Antonović Foto: ATA Images, Facebook/ Mirjana Antonović

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović podelila je sa svojim pratocima na društvenim mrežama da renovira svoju kuću na moru-

Naime, ona je na svom Fajsbuk profilu podelila niz fotografija i pokazala da je sve skockala u svom stilu, dominira bela boja, a onda je obećala da će pokazati kuću kada sve bude gotovo.

- Za vas koji me pitate šta radim. Evo kako provodim dane. Restauriram kuće dok se drugi provode. Poslaću vam završeni rezultat - napisala je Mirjana i dodala da kuća nije bas velika ali da je pored mora:

- Nije baš velika kuća, ali je pored mora. Već smo dosta toga obavili. Novi zidovi, podovi, kupatila, prednja vrata i nesto od lampi, stolica i nameštaja.

Kako izgleda kuća pored mora koju Mirjana renovira pogledajte u galeriji ispod.

Podsetimo, ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana, javno je objavila odluku suda da pevač jeste otac njenog vanbračnog sina, a Ilić, kako tvrdi, još nije dobio uvid u presudu.

Kako je Miroslav rekao, uložiće žalbu i time produbiti priču s misterioznom ljubavnicom, o kojoj svaki dan u javnost izlaze šokantni detalji.

Video: Miroslav Ilić tužio bivšu ljubavnicu: “Preti mi kazna novčana kazna, ali i zatvor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đida kockar

    15. jun 2022 | 21:50

    'Ajd u neku paru da će ovo biti učesnica 'zadruge 6'.♦️

  • Mara

    15. jun 2022 | 21:55

    Malo mi postaje dosadna ova zena. Svakako sam na njenoj strani i super sto se to konacno zavrsilo,.i voljela bih da im.Ilic isplati sve sto im.duguje i to je jedino sto me aj da kazem zanima vezano za nju.

  • Dragana

    18. jun 2022 | 01:09

    Strašno dosadna žena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA