Najskuplja letovanja poznatih: "Debelo" platili uživanje na moru - za 7 dana putovanja mogli da kupe stan

Poznati jedva čekaju da im obaveze dozvole da uživaju u toplijim krajevima, a na egzotična putovanja potroše i hiljade i hiljade evra

  • 6
More Lepa Brena, Jelena Karleuša, Dara Bubamara, Sofija Milošević, Luka Jović, Dragana Mirković Foto: Shutterstock, ATA Images, Instagram/karleusastar/milosph/sofijamilo, privatna arhiva

Javne ličnosti tokom godine rade punom parom, ali uprkos brojnim nastupima, uspeju da iskoriste slobodno vreme kako bi posetile neke od napopularnijih i najskupljih turstičkih odmarališta na svetu.

Poznati jedva čekaju da im obaveze dozvole da uživaju u toplijim krajevima, a na egzotična putovanja potroše na hiljade i hiljade evra.

Izdvajamo neke od poznatih ličnosti koje su dale neverovatne novčane iznose za uživanje na plaži.

Sofija Milošević i Luka Jović 

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović navodno su za sedam dana odmora potrošili 70.000 evra.

Naime, oni su prvo bili na Majorki, a potom su navodno iznajmili luksuzan brod kako bi krstarili Sredozemnim morem. Dnevno su morali da iskeširaju 10.000 evra samo jahtu, ali to nisu navodno jedini troškovi koje su imali.

Video: Luka Jović se opustio tokom letnje pauze: On hamburgere i picu, Sofija samo voće

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša bila je deset dana na odmoru u Antaliji, u jednom od najluksuznijih hotela, za koje je pevačica izdvojila čitavo bogatstvo.

Karleuša je sa naslednicma Atinom i Nikom Tošić bila u hotelu "Regnum Carya Golf & Spa Resort", gde je za boravak tri osobe u apartmanu, u zavisnosti od pogleda, noćenje košta od 69.389 dinara do 154.974 dinara.

Kako se aranžmani uzimaju za 10 dana, odnosno noćenja, Jelena je za porodični odmor, bez supruga Duška Tošića koji se zbog poslovnih obaveza vratio u Kinu, iskeširala minimum 624.501 do 1.394.766 dinara, odnosno između 5.900 i 11.825 evra, bez dodatnih usluga koje se naplaćuju.

Inače, u istom hotelu pevačica Dženifer Lopez boravila sa svojom decom u septembru prošle godine, gde je i imala koncert.

Dara Bubamara i Toni

Pevačica Dara Bubamara poznata je po tome što više puta u toku godine ide na letovanja i egzotična putovanja, te je poznata kao neko ko ne štedi novac.

Ona je prošle godine sa sad već bivšim dečkom Tonijem posetila čak osam zemelja, te su na uživanje potrošili oko 150.000 evra. Oni su prvo otputovali u Grčku, a zatim u Monte Karlo gde su noćenje plaćali 1.200 evra. Nakon Monte Karla oni su otišli na Maldive gde su za dve nedelje potrošili 35.000 evra.

Oni su nakon Maldiva odmorili malo u Novom Sadu, a onda se uputili u Istanbul i smestili su se u hotel na Bosforu gde je noćenje 800 evra. Dari i Toniju ni to nije bilo dovoljno, te su letovali i u Dubaiju. Oni su pukli 10.000 evra na hotele, a iznajmljivali su i jahtu za 25.000 evra. 

Lepa Brena

Pevačica Lepa Brena poznata je po tome što voli da ode u toplije krajeve tokom zime.

Ona je na jedno putovanje povela skoro celu familiju Živojinović, a prva destinacija im je bio Dubai, a onda Maldivi.

Brena i njena porodica nisu štedeli na odmoru, a Brena je za ovo porodično uživanje potrošila 20.000 evra.

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Pevačica Dragana Mirković nedavno je uživala sa suprugom Tonijem Bjelićem na Maldivima. 

Naime, Toni je odlučio da iznenadi Draganu, te ju je odveo na luksuznu destinaciju.

Dragana je poznata kao veliki avanturista što je još jednom kada se oprobala u parasejlingu. 

Pevačica nije krila koliko je oduševljena izazovom, a nema sumnje da je ovaj luksuzni odmor papreno plaćen.

Video: Džehverovićeva doživela neprijatnost na moru: Dok se fotkala u toplesu ukrali joj peškire

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrmot

    26. jun 2022 | 13:16

    Zaradili su i neka potrose kako zele, uopste nemam problem sa tim. Ko ne bi voleo da ima puno novca i putuje po svetu, odseda u luksuznim hotelima... a to sto ove pevacice imaju toliko para govori da ima i previse onih koji ih slusaju.

  • kragujevcanin

    26. jun 2022 | 12:36

    Jovic ko seoski bek ima gradju, treba 90% svojih primanja da da menadzeru-madjionicaru koji ga je uvalio u real

  • Nes

    26. jun 2022 | 12:29

    Slaba porezna politika, treba ih više oporezovati. Sirotinji I penzioneri nemaju za hleba i snose najveći deo tereta ekonomske politike. Ko od penzionera može da plati svojom penzijom starački dom, to bi bio zanimljiv podatak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA