≫ 

"Kad dođem do 100 kilograma biću premršava": Bojana Stamenov nakon sređivanja linije uživa u ovome

- Ne stižem da spavam i jedem kako treba, jedino treniram kako treba - izjavila je pevačica

  • 4
Bojana Stamenov Foto: Marko Jovanović, Instagram/thebojanastamenov

Pevačica Bojana Stamenov oduševila je javnost jer je za godinu dana izgubila čak 70 kilograma, a do rezultata je došla dijetom i redovnim treninzima.

Bojana je sada otkrila da još uvek vodi računa i da ima fizičku aktivnost, a najveća senzacija joj je to što može da kupuje garderobu.

-Ne stižem da spavam i jedem kako treba, jedino treniram kako treba. Kada budem došla do 100 kila, to će biti senzacija, mada onda ću baš biti premršava. Počela sam da kupujem garderobu, što je takođe senzacija - rekla je Bojana kroz smeh i otkrila planove za predstojeću godinu:

-Radim na autorskoj muzici sa svojim bendom. Spremam jednu pesmu i još nekoliko projekata o kojima ne mogu da pričam. Sa verom u Bogom i ljude za nekih godinu, godinu i po dana da se desi da dođete i na moju promociju. Bila je korona, mnogo je kolega otišlo, zaustavila je mnogo stvari i bilo je tužno. Učimo da hodamo opet, idemo korak po korak, polako - istakla je pevačica za Blic.

Podsetimo, Bojana je predstavljala Srbiju na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2015 u Beču, gde je sa pesmom "Beauty Never Lies" zauzela 10. mesto. Njena evrovizijska numera proglašena je neslužbenom "gej himnom", a u leto iste godine Bojana je svoju pesmu izvela i na amsterdamskom Prajdu.

Video: Bojana Stamenov drastično smršala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    15. jun 2022 | 19:30

    A pričala drugu priču...kao zbog bolesti nikada neće moći da smrša.😂

  • Gaga

    16. jun 2022 | 00:50

    Skechers patike koje ne uspevam da nadjem nigde! Bojana,gde si ih kupila???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA