Od devojčuraka do zanosne gejše, vatrene riđokose i rok dive: Ove mlade pevačice su kraljice transformacije

Mlade muzičke zvezde su znatno promenile svoj izgled u odnosu na početak karijere

  • 3
Pevačice, Elena Kitić, Anastasija Ražnatović, Ksenija Knežević i Teodora Džehverović Foto-montaža: ATA Images, Nikola Tomić, Pixabay

U poslednjih nekoliko godina estrada je bogatija za nekolicinu mladih pevačica koje pretenduju da postanu velike muzičke zvezde.

Od trenutka kada su kročile na muzičku do danas mnoge od njih su pretrpele vizuelnu transformaciju te sada izgledaju znatno drugačije u odnosu na period kada su krenule.

Pored muzičkog napretka, većina je radila i na poboljšanju fizičkog izgleda te sada izgledaju neodoljivo.

Elena Kitić

Ćerka Mileta Kitića totalno se transformisala u poslednjih par godina. Elena Kitić je na početku karijere bila stidljivi devojčurak. Njen nalog krasile su svedenije fotografije da bi nakon nekoliko godina izrasla u pravu gejšu. Kose oči, duga crna ravna kosa, znatno veće usne kao i mnoštvo tetovaža krase ovu pevačicu.

Ksenija Knežević

Ćerka Nenada Kneževića Kneza, Ksenija Knežević, pojavila se na muzičkoj sceni 2015. godine kao prateći vokal ocu na pesmi Evrovizije. Prirodna kosa i skromna garderoba krasile su članicu benda Hjurikejn. Ksenija je nakon toga otpočela karijeru u pomenutoj grupi a 2021. predstavljala je Srbiju na pesmi Evrovizije u znatno provokativnijem izdanju. Ekstenzije na kosi, uvećane usne i atraktivan stajling obeležili su njeno učešće na ovom muzičkom takmičenju. Ksenija je u međuvremenu promenila i boju kose pa je sada atraktivna riđokosa.

Anastasija Ražnatović

Ćerka muzičke zvezde Svetlane Cece RažnatovićAnastasija Ražnatović, otpočela je muzičku karijeru 2018. godine kada je objavila prvu pesmu "Savršen par". Skroman stajling i tamna kosa bili su zaštitni Anastasijin znak u ovom spotu. Nakon toga, Cecina naslednica snimila je još nekoliko spotova u kojima je ponela znatno smeliji stajling. Kosu je ofarbala u znatno svetliju nijansu, a publika je imala priliku da vidi i kako joj stoje afro kovrdže.

Teodora Džehverović

Teodoru Džehverović publika je upoznala tokom učešća u rijalitiju Zadruga. Ona da je tokom druge sezone ovog rijalitija bila prirodna, simpatična plavuša. Nakon toga je napravila ozbiljnu transformaciju. Uradila usne i grudi, promenila stajling, frizuru.

Video: Elena Kitić pokazala novu seksi tetovažu na provokativnom delu tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA