≫ 

Karleuša hipnotiše dok "mrda tu stvar": "Uh, mnogima nije dobro"

Kada je Jelena zatresla bombastičnom zadnjicom nastalo je ludilo

  • 7

Pop zvezda Jelena Karleuša na nastupu u Makedoniji, 16. juna, ludilo kostimom koji je istakao njen, a i muški omiljeni atribut, hipnotisla je sve.

Karleuša je spektakuranim nastupom oduševila sve, a zbog kostima i koreografije u kojoj trese svaki deo tela, mnogima nije bilo svejedno.

Jelena je blistala u plavom trikou sa dugim rukavima i rukavicama, mrežastim čarapama i polučizmama sa visokom štiklom, a omiljeni momenat prisutnih bilo je kada se okrenula leđima ka njima.

Pevačica je istakla svoju pozadinu, a minijaturna plava tračica nasred opasnog atributa nije smetala, pa je mnogima raspalila maštu.

Jelena je nizala svoje hitove, kao i scenske nastupe za svaki, a kada je zatresla bombastičnom zadnjicom nastalo je ludilo.

"Uh, mnogima nije dobro", "Šta je ovo, kakvo ludilo", "Najbolja guza na estradi", "Žena nema konkurenciju", "Bombetina", "Svaka čast za izgled, ali i za ludilo koje si napravila", "Prezgodna", "Niko joj ne može na crtu", neki su od komentara.

Kako je Karleuša izgledala na nastupu pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji iznad.

Video: Karleuša pravila izazovne poze u privatnom avionu, dekolte u prvom planu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    17. jun 2022 | 22:16

    Kad cete jednom napisati da hipnotise glasom i pesmama?Hahaha...nikada..

  • udruzenje fudbalera

    17. jun 2022 | 20:33

    dzaba joj

  • Ana

    17. jun 2022 | 23:21

    Hipnotisana gomila.. kic!!! Ostrasceni ljudi,ljudi sa takvim umom koji ne znaju sta znaci vise stanje svesti.Na tom su nivou i,nazalost tu nema neke promene na bolje. To je maksimum u lestvici njihovog razvoja. Po pitanju muzike, po pitanju svega.Tolika kolicina fulgarizma,neukusa, grubosti u svakom smislu. Rec prefinjenost, zenstvenost, blagost, smernost je nesto sto bojim se 80 %Srba ne razume.Mora se priznati ova vrsta muzike je fenomen za nas koji ne razumemo sta to oni sviraju i pevaju! Ali dobro, ima ova zemlja mesta za sve nas(bez ljutnje,molicu)😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA