Trzavice u vezi? Milena izjavila javno ljubav Igoru Juriću, pa obrisala zajedničku fotografiju

Udovica Olivera Ivanovića je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju uz opis "ljubav", da bi za nepunih 48 sati izbrisala objavu

  • 5
Igor Jurić i Milena Ivanović Popović Foto: Instagram/milena_bogdan

Samo dva dana nakon što je Milena Ivanović objavila zajedničku fotografiju sa Igorom Jurićem, krenule su prve trzavice u njihovoj vezi.

Udovica Olivera Ivanovića je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju uz opis "ljubav", da bi za nepunih 48 sati izbrisala objavu.

Par se, prema navodima medija, nije javljao na pozive, niti su odgovarali na poruke koje su im stizale ovih dana, a vezano za njihovu romansu koja traje više od dve godine.

Inače, vezu su do pre dva dana krili od javnosti, a da su ovo tačne informacije pokazuje upravo i Milenin Instagram profil, na kojem je i pre dve godine okačila zajedničku fotografiju sa Jurićem.

Podsetimo, Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici. Sa Oliverom ima sina Bogdana.

Igor Jurić je osnivač Fondacije "Tijana Jurić", nazvane po njegovoj stradaloj ćerki. Tijanu, tada petnaestogodišnjakinju, u noći između 25. i 26. jula 2014. u Bajmoku oteo je, a onda i ubio Dragan Đurić, koji je zbog toga osuđen na 40 godina zatvora.

Video: Anastasija mazi Gudeljevog mačora: Odomaćila se u fudbalerovoj familiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    20. jun 2022 | 12:42

    Ostavite ljude na miru. Nisu u Zadruzi.

  • Bata

    20. jun 2022 | 14:34

    Našla krpa zakrpu.

  • Нишлија

    20. jun 2022 | 12:49

    Мени кад би отворила сеф не би могла ни кола на даљински да му купи

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA