≫ 

Slavlje u domu Živojinovića: Filip i Prija proslavljaju važan datum, oglasila se i Brena

Oni obeležavaju četiri godine ljubavi

  • 1

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zakleli su se na večnu ljubav 21. juna 2018. godine kada su jedno drugom izgovorili "da" posle dve godine zabavljanja.

Kao kruna njihove ljubavi, 6. marta 2019. godine došao je sin kome su dali ime Aleksandar.

Veza Filipa i Aleksandre je od samog objavljivanja na meti javnosti. Novinari sa budnom pažnjom prate svaki njihov korak a neretko su spekulisali i o njihovom razvodu.

Međutim, oni svakim javnim pojavljivanjem pokazivali koliko se vole i koliko je njihova ljubav snažna.

Živojinovići danas slave četiri godine braka, a čestitke stižu sa svih strana.

Prva se oglasilaLepa Brenakoja je na svom Instagram profilu okačila Alksandrinu i Filipovu zajedničku fotografiju sa venčanja uz komentar "Srećna godišnjica".

Podsetimo, o njihovoj svadbi tada se pričalo kao o svadbi decenije, a taj za njih dvoje važan dan, obeležili su voljeni ljudi, prijatelji, porodica, kao i brojne poznate zvanice. Nezaboravne fotografije mladenaca, koji u kočijama putuju prema Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi obeležile su taj dan. Na licu mladog para sijao je osmeh, a gosti, kojih je kako se tada pisalo bilo oko 900 pristigli su sa svih strana sveta. Na crkvenom venčanju, ljubavi su svedočili Miloš Teodosić i Aco Pejović, a kada je Aleksandra i pred bogom postala Filipova supruga, svatovi su se vratili u porodični dom Živojinovića na Bežanijskoj kosi, kako bi mladenci ispoštovali sve običaje.

Video: Brena i Boba uvek imaju kod koga da se pozajme: Kum pevačice i tenisera je milijarder

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA