Plastične sandale, ceger za pijacu, papuča-patike: Ove poznate dame fanovi su "urnisali" zbog trendi komada

Naše dame vole da na sebi ponesu sve što je u trendu iako to nekada na njima ne izgleda kao što su one zamislile

  • 0
Ana Sević Jelisaveta Orašanin Jovana Jeremić Katarina Radivojević Severina

Foto-montaža: Milena Đorđević, Nikola Tomić, ATA Images, Instagram/anasevicofficial, Instagram/jagodenamagli, Instagram/severina

Naše poznate dame vole da su uvek doterane i često na društvenim mrežama dele sa pratiocima šta su kupile u šopingu.

Naime, one vole da ponesu sve što je u trendu iako to nekada na njima ne izgleda kao što su one zamislile, a često ono što je "u trendu" nije uvek lepo ili vredno novaca koji se na to troše.

Takvi trendi komadi na poznatim damama nisu promakli pratiocima na društvenim mrežama, koji su ih "urnisali" komentarima.

Ana Sević

Ana Sević nedavno je na Instagramu objavila sandale kraljevskoplave boje, od jednog od luksuznijih brendova na svetu.

- Gospode Bože, koliko su ružne... Da li je realno da će ovo neko da kupi? Užas... Svet je otišao dođavola - poručila je Ana uz fotografiju, a potom dodala:

- Par dana kasnije... - napisala je u opisu fotografije, te je fanovima jasno da ih je kupila.

Pevačica na kraju ipak nije odolela ovom paru obuće, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste cena ovih naizgled običnih gumenih sandala.

Ana je za njih izdvojila čak 700 evra, a komentar većine je bio da je iste mogla naći i na buvljaku za istu cifru u dinarima.

Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin poznata je kao jedna od najbolje obučenih dama na našoj javnoj sceni. Važi za nekog ko prati najaktuelnije trendove, svaki uklapa u svoj stil i ne robuje im slepo.

Jelisaveta je nedavno na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je pozirala dok je uživala na suncu, a za tu priliku odabrala je jednostavan šorts od svetlog džinsa i najobičniju belu majicu, svačiju omiljenu kombinaciju za tople dane.

To je upotpunila dubokim patikama u stilu košarkaških modela, ali ne bilo kakvim. Reč je o paru obuće s prorezom između prstiju koji čini da stopalo podseća na japanke ili rimljanke.

U pitanju je način dizajniranja obuće koji je prvi put predstavljen 1988. godine, kada su svetlo dana ugledale čizme brenda Maison Margiela.

Za patike kao što Jelisaveta Orašanin ima potrebno je izvoditi oko 600 evra, a mnogi su komentarisali da su patike besmislene, te da je sumanuto nositi patike sa takvim prorezom.

Severina Vučković

Pevačica Severina Vučković godinama važi za jednu od najstilizovanijih pevačica na ovim prostorima, ali da i najbolji pogreše pokazala je jednom prilikom.

Naime, Severina je pozirala u crnoj kožnoj haljini na raskopčavanje koja je isticala njen tanak struk dok je u ruci držala "Botega" tašnu iz tadašnje nove kolekcije.

Ipak, svi su primetili samo njene bele "merino" cipele na štiklu koje potpisuje brend "Marni", a koje koštaju neverovatnih 120.000 dinara.

Iako je su se mnogima svidele Severine, štikle bilo je i onih koji se nisu dopale, te su poručili da je za "džabe" bacila pare na gluposti, kao i da je za te pare mnogla da kupi mnoge lepše štikle.

Katarina Radivojević

Katarina Radivojević uvek je bila bespekorna u stajlingu, te je fanove iznenadilo "pomodarstvo" kojem je podlegla.

Naime, glumica se pojavila na jednom prestoničkom događaju u neobičnom izdanju, a mnoge je začudio ceger u kojem je nosila stvari.

"Otkad si ti postala pomodarka? Ovo je užas", "Ha, ha, je l' nosiš jabuke baki?", "Ovo je kad neko hoće da bude moderan, pa zastrani", bili su samo neki od surovih komentara na glumičin odabir asesoara.

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić nedavno je sve iznenadila kada je u jutarnjem programu obukla "tanga-farmerke".

Jovana je tako iznenadila stajlingom za koji bi se malo koja voditeljka usudila da ponese, posebno u jutarnjem programu, a komentari na njen stajling bili su oprečni.

Bilo je mnogo komentarala da nije prikladno da se jutarnji program vodi u takvom stajlingu kao i da joj farmerke uopšte ne stoje.

"Kako ti nije glupo da tako vodiš jutarnji program", "Uopšte ti ne stoji", "Katastrofa", "Ove farmerke stoje samo Dari Dubamari", bili su neki od komentara ispod Jovanine objave.

Farmerke su model poznatog brenda Dizel i nosile su ih brojne svetske zvezde poput Irine Šajk, Džej Lo i mnogih drugih.

Trendi komade zbog kojih su poznate dame kritikovane pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA