≫ 

Rasta sa novom devojkom uživa u čarima mora: Jedu u najskupljim restoranima, ne prestaju da se ljube

Novopečeni par je trenutno na letovanju u Hrvatskoj

  • 16
Stefan Đurić Rasta i Marija Balaban Printskrin: Telegraf.rs, Instagarm/balabanmarija

Reper Stefan Đurić Rasta uživa u ljubavi sa tiktokerkom Marijom Balaban, a snimci i fotografije sa njihovih društvenih mreža privukli su veliku pažnju javnosti.

Par trenutno uživa na hrvatskom primorju, a kako bi bili što manje upadljivi i na "udaru" znatiželjnih turista i lokalaca, odabrali su Lovran, turistički grad u podnožju planine Učka.

- Rasta je sa novom devojkom u Lovranu, tu su smešteni. Viđeni su baš ovde, a brzo se pročulo da je ovde sa novom devojkom. Ponašaju se kao zaljubljeni tinejdžeri - govori izvor i dodaje.

- Non stop se ljubakaju, slikaju, obilaze najlepše plaže ovde, a koliko sam primetio, biraju neka malo udaljenija, skrivenija mesta kako ne bi "boli oči" drugim turistima i nama, koji ovde živimo - priča za Pink.rs izvor sa lica mesta i dodaje:

- Čuo sam da su izabrali jedan od najskupljih smeštaja ovde, koji im nudi najveću privatnost. Uživaju i na bazenima i na plažama, a viđeni su i uveče u gradu - očekivano, u najskupljim su restoranima, jedu najkvalitetnije morske plodove i ispijaju vina - završava izvor.

Inače, Marija je sa 15 godina napustila svoju rodnu zemlju i otišla u Austriju da studira glumu. Pohađa univerzitet "Vienna's English Theatre Academy", pa je shodno tome pozorište njena druga kuća. Pored glume, ona je popularna i na Tiktoku gde ima skoro 80 hiljada pratilaca, kojima na šaljiv način prikazuje ponašanje jedne balkanske mame. "Nindža ratnica", kako je sebe nazvala na ovoj aplikaciji.

Video: Rasta se sa novom devojkom baškari u bazenu: Otkrio samo njene noge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    22. jun 2022 | 15:01

    Pare su čudo,sve dok ih imaš voleću te ludo!

  • Fiki

    22. jun 2022 | 16:55

    Počeće ove žebe da mi se gade,kako bre možeš sa ovim da legneš u krevet bre devojko???

  • Kupus

    22. jun 2022 | 15:16

    Da nije našla dobrostojećeg momka morala bi da radi ovo leto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA