Novi detalji svadbe Ane Dabović: Sestra Milica otkrila koliko su đetići dali za mladu

- Mnogo Ana košta, a da sam ja u pitanju to bi sigurno bilo drugačije - rekla je košarkašica

  • 1
Ana Dabović, Prinskrin: Instagram/milicadrmonjic2

Košarkašica Ana Dabović udala se za vaterpolistu Iliju Mustura, a nakon crkvenog venčanja, gala svadba upriličena je u jednom luksuznom restoranu na obali mora u Herceg Novom.

Mladina sestra Milica Dabović otkrila je za koliko su otkupili Anu.

- Ne treznim se, pošto nisam pila iako sam rekla da hoću. Mnogo sam ponosna na svoju sestru i na Iliju, on nam je zet. Sve je proteklo prelepo. Ja sam prvi put prisustvovala i jednom devojačkom. Tom kupovinom mlade sam bila oduševljena, oborili su me sa nogu kako je sve to proteklo. Crkva, slavlje, restoran i ljudi. Bilo je oko 12 košarkašica prisutno, dosta prijatelja i i rodbine. Saša Matić je pevao i puno mi je srce. Sada smo na plaži i odmaramo. Shvatila sam da nema ništa lepše od ljubavi - rekla je košarkašica.

Ana Dabović i njen suprug Ilija Mustur ispoštovali su neke od običaja među kojima je i kupovina mlade, a Milica Dabović je rekla da je Ana kupljena za dosta para.

- Nisam je ja prodavala, to je tajna. Moram ti priznati da nije bilo malo para. Mnogo Ana košta, a da sam ja u pitanju to bi sigurno bilo drugačije - rekla je košarkašica.

Podsetimo, svečani ručak upriličen je u jednom od najskupljih restorana u Herceg Novom, a mladenci su to zadovoljstvo platili čak 240 evra po osobi!

No, kako tvrdi izbor blizak paru, oni su za svadbu iskeširali oko 20.000 evra. Veselje je trajalo do kasno u noć, a gosti su najviše uživali kada se pojavio Saša Matić i zapevao hit "Anđeo čuvar".

- Ana i njen suprug Ilija nisu hteli da štede kada je u pitanju venčanje. Vodili su računa o svemu. Kako o dekoraciji, tako i o hrani, mestu gde će svadba biti organizovana, ali i o muzici. Kada se sve to skupi, svadba je koštala oko 20.000 evra. Možda i više ako se uzme u obizir i muzika koja se dodatno plaćala. Ali ambijent gde se svadba održala je sve ostavio bez daha - kaže za “Blic” dobro obavešten izvor.

Prema rečima izvora, svi su uživali u svadbi koja je trajala do kasno u noć.

- Baš je bilo romantično. Ana je blistala. Nije skidala osmeh. Najveselija je bila Milica. Ona sve vreme skakala, pevala, penjala se na stolicu... Igrala je sa rođacima, svi su je snimali - naglasio je izvor.

Inače, na večnost pred Bogom su se zavetovali u manastiru Savina, koji se nalazi u Boki Kotorskoj, smešten u jednom od najlepših delova Crnogorskog primorja.

Video: Ples Ane Dabović i supruga Ilije uz Sašu Matića: On je njen anđeo čuvar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA