≫ 

Džakuzi, pogled koji obara s nogu: Viki prodaje nekretnine poznatima, a ovu "perverziju" je pazarila za sebe

Pevačica je nedavno u jednom intervju otkrila da njene kolege, ali i ostale javne ličnosti, često preko nje pazare luksuzne stanove

  • 6
Viki Miljković, Zvezde Granda, Nova Sezona

Foto: Nikola Tomić

 

Pevačica Viki Miljković, osim što se više od tri decenije uspešno bavi muzikom, direktorka je i firme koja se bavi prodajom nekretnina.

Naime, Viki je pre nekoliko godina sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom investirala u stanove u elitnom naselju Beograd na vodi, te je tako započela i novi biznis.

Nakon što je prodala kuću na Bežanijskoj kosi, Viki se uselila u ogroman stan u jednoj od dve kule u ovom luksuznom kompleksu. Pored toga, kupila je još dva stana, koja navodno izdaje.

U jedan od stanova popela je i džakuzi na terasu, a oni koji su bili u stanovima kažu da su izuzetno luksuzno opremljeni, pa se procenjuje da investicija nije bila manja od 1.500.000 evra.

Pevačica je nedavno u jednom intervju otkrila da njene kolege, ali i ostale javne ličnosti, često preko nje pazare luksuzne neketnine.

Dečko Anastasije Ražnatović, fudbaler Nemanja Gudelj nedavno je boravio u Srbiji povodom rođendana mlade pevačice kao i reprezentativne pauze, te pisalo da je navodno pazario stan od Viki.

- Priča se, svašta se priča. Ne mogu da potvrdim, dosta javnih ličnosti je kupilo stan preko nas, na naše veliko zadovoljstvo, ali mi čuvamo poverenje svojih klijenta i ne bi bilo lepo da istaknem bilo koga. Na naše veliko zadovoljstvo mnoge javne ličnosti nam poklanjaju pažnju. Tu je mnogo javnih ličnosti iz sveta muzike, sporta, glumci i dijaspora - rekla je tada Viki.

Kako izgleda luksuzan stan Viki Miljković pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Viki Miljković otkrila tajne svog novog biznisa: Sarađujemo sa Dubaijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA