Potresne reči Nikoline Pišek slamaju srce: "Upoznaš demone među najbližima, ćutiš mu danima bez suza..."

- Zadužio me da naše dete, našu decu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama - napisala je Nikolina

  • 1
Nikolina Pišek, Vidoje Ristović Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Voditeljka Nikolina Pišek potresnom objavom o pokojnom suprugu Vidoju Ristoviću, koja slama srce, rastužila je sve.

Naime, Nikolina je na svom Instagram profilu podelila sliku sa njenom i Vidojevom ćerkicom Una Sofijom uz poruku koja je mnogima naterala suze na oči.

- Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vreme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, savim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol - počela je Nikolina objavu i nastavila:

- I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili srećni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu reč, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao deca svakom novom zajedničkom iskustvu.

- Obamreš jer tvog oslonca vise nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dete, našu decu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja, ali tvoj. Jer pobeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće - napisala je Nikolina, koju utehu, po svemu sudeći, posle prerane smrti supruga Vidoja, nalazi u njihovoj zajedničkoj ćerkici.

Podsetimo, srpski istoričar umetnosti Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini u Beogradu.

Vidoje Ristović rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu. Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Nikolina i Videoje venčali su se u septembru 2013. godine u Monte Karlu.

Video: Nikolina Pišek grca u suzama: Na sahrani muža Vidoja je pridržavaju da se ne sruši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Interes

    23. jun 2022 | 18:46

    Da nije bio bogat, ne bi ga pogledala. Kao krpu ga je iscedila, uzela milione pa traži još. Primenila recept Severine koja je dobila milione od M.P. koji su uloženi u njenu karijeru, a na sudu dobila i 5,000 € alimentaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA