≫ 

Seka Aleksić snimila spot u kadi pokojne Jovanke Broz: Očarana sam Plavim vozom

- Iskustvo je fenomenalno i mnogo sam srećna što sam baš ja imala tu priliku da zabeležim i snimim te kadrove tamo - rekla je pevačica

  • 1
Seka Aleksić Foto: Privatna arhiva

Pevačica Seka Aleksić nedavno je objavila album "Bioskop", a sada je publici rešila da predstavi i novi spot, za pesmu "Luda glava".

Ono što je posebno u ovoj priči jeste da je kadrove za isti snimila, ni manje ni više, nego u Plavom vozu.

- Što se tiče mog iskustva sa snimanja spota "Luda glava" mogu samo da kažem da sam očarana Plavim vozom. Prelepo je iskustvo bilo ležati u krevetu Jovanke Broz, sedeti na fotelji na kojoj je ona sedela i šminkala se, u fotelji u kojoj je Tito sedeo i brijao se - priča Seka i nastavlja:

- Iskustvo je fenomenalno i mnogo sam srećna što sam baš ja imala tu priliku da zabeležim i snimim te kadrove tamo. Nadam se da ću u neko skorije vreme imati priliku ponovo da posetim Plavi voz. Organizovala sam se sa društvom i ljudima bliskim meni, pošto kad su čuli priču koliko je sjajno i divno, poželeli su da odu kao turisti, tako da ću imati jednu grupicu prijatelja koje ću da odvedem tamo kao turiste da to sve pogledaju.

Kako spot izgleda, pogledajte u nastavku:

Video: Seka Aleksić sa stilom na nastup: Vozom do Novog Sada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    23. jun 2022 | 19:12

    Bolje da je snimila spot u mraku, kako bi ljudi videli da g-đa Jovanka Broz nije imala struju....🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA