≫ 

Stanija progovorila o ljubavnom životu i učešću u "Zadruzi 6": Uživam u pažnji muškaraca, ko se baš izdvoji...

Bliži se šesta sezona rijaliti porgrama "Zadruga", a Stanija je otkrila da li ima u planu da se ponovo useli na imanje u Šimanovcima

  • 5
Informer Žurka Foto: Nikola Anđić

Starleta Stanija Dobrojević otkrila je da li ima šanse da uđe u narednu sezonu "Zadruge", kao i da li je otpočela novu vezu, nakon raskida sa Markom Markovićem.

- Na privatnom planu je to da sam slobodna i da uživam u pažnji muškaraca i u udvaranju - rekla je Stanija, a zatim otkrila ko joj se prvi udvarao kada je objavila da je raskinula sa Markom.

- Jedan Crnogorac, jako je poznat. Šalim se, nije poznat - kazala je Stanija kroz osmeh.

Kako je istakla, trenutno uživa u pažnji kojoj joj pružaju udvarači kao i da je spremna za novu vezu.

- Trenutno uživam u pažnji muškaraca, pa polako, ko se onako baš izdvoji, da, spremna sam za novu ljubav i vezu - rekla je Stanija, a zatim otkrila da li je i dalje u kontaktu sa Markom:

- Da, Marko i ja smo ostali u super odnosima. Jesmo u kontaktu i šta god mu bude trebalo u životu, ja sam tu za njega, ali emotivno smo se razišli.

Bliži se šesta sezona rijaliti porgrama "Zadruga", a Stanija je otkrila da li ima u planu da se ponovo useli na imanje u Šimanovcima.

- To se nikad ne zna. Ja sam Pinkovo dete, rijaliti je od mene napravio ovo što sam danas. Moj život i posao danas mi ne dozvoljavaju da ja mogu da budem čitavu sezonu, ali evo i ovu sezonu sam bila kao specijalan gost na mesec dana i to je sve super bilo - rekla je starleta.

- Normalno je da ako sam rijaliti zvezda i jedno od najvećih rijaliti imena da mogu da tražim neke uslove. To je normalno posle toliko godina, imam neki status, već se zna da ja imam glasačko telo i ljude koji me prate. Produkcija najviše plaća nekog za koga ljudi najviše glasaju, to je nekako uzajamno. Sad da sam ja nešto posebno zahtevna, nisam zaista - rekla je za "Srbiju Danas" Stanija, pa priznala da li zahteva da ima frizera ili zasebnu sobu u narednoj sezoni:

- Ja sam bila sa svima zajedno u sobi. Frizera nikad dosta, ali nisam uvek ni imala frizera, pa sam se sama fenirala.

Video: Uh, što volimo kad si tako mokra: Stanija bez odeće igra u ogromnoj čaši za šampanjac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    23. jun 2022 | 20:40

    Baba Stana

  • Stres

    23. jun 2022 | 21:52

    Njeno vreme je prošlo!

  • Miki

    23. jun 2022 | 22:58

    "Ako se neko bas izdvoji" u prevodu znaci "plati pa klati". A o sramoti da se zahvaljujes Pinku sto je od tebe napravio to sto jesi...no comment. "Ono cega se pametan stidi..."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA