≫ 

Milica Pavlović u miniću "zapalila" masu na nastupu, a tek kad je počela da prekršta noge nastao je "haos"

Posebnu pažnju privukla je i njena mini haljina

  • 4

Mlada pevačka zvezda Milica Pavlović napravila je pravi haos na nastupu koji je održala u Zagrebu, a osim svojih hitova, publiku je "zapalila" i izazovnom kreacijom, ali i plesom.

Milica je pevala neke od svojih najvećih hitova sa albuma koji je nedavno predstavila publici, a masa s njom pevala iste uglas.

No, posebnu pažnju privukla je i njena mini haljina, ali i vrući ples na sceni. Milica je ponela top i minić u zlatnom dezenu, a zbog njene kombinacije mnogima nije bilo dobro, pogotovu kada je sela na scenu i počela da prekršta noge.

Detalje pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, Milica Pavlović nedavno je objavila album "Posesivna" koji uveliko ruši rekorde, ali se zbog numere "Provereno" koja je i ubedljivo najveći hit sa njenog albuma našla usred medijskog rata sa koleginicom Anom Nikolić.

Naime, nakon što je Milica objavila pesmu "Provereno" na svom novom albumu, u javnosti je isplivao demo snimak iste pesme, ali u Aninom izvođenju.

Iako su autor pesme i Pavlovićeva istakli da pesma nije Anina, pevačicu to nije sprečilo da na nastupu peva svoju veziju pesme. Nakon toga, Pavlovićeva je otkrila da će tužiti koleginicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    24. jun 2022 | 00:29

    Drugo nista nema ni da pokaze sem golotinje.Pevanje prosecno!Ko se sve danas bavi pevanjem? Uzas!!!!

  • Ccc

    24. jun 2022 | 08:07

    E nije nikakva,kost i koza,skace,uvija se,glumi neku fatalnu ribu😃

  • ја

    24. jun 2022 | 07:43

    Најобичнија мршавица!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA