Zorannah prodaje prljavu odeću, fanovi besni: "Da li se duks prvo opere? Ovo je skandal"

Njen potez iznenadio je mnoge, pa su neki posumnjali da je influenserka u finansijskoj krizi, te da joj je ovo neka dodatna zarada

  • 4
Zorana Jovanović Zorannah Foto: Marko Jovanović, Instagram

Influenserka Zorana Jovanović Zorannah ponovo je napravila haos na društvenim mrežama, nakon što je objavila da prodaje svoje stvari za simboličnu cenu.

Naime, ona je na jednom prljavom i izgužvanom duksu stavila cenu od 1.000 dinara pokušavajući da ga proda.

Korisnici na društvenim mrežama su odmah primetili da nešto nije kako treba pa su krenuli da sa burom negativnih komentara.

"Da li se duks opere i ispegla pre slanja ili se ovako prljav šalje?,  "Ovo je skandal", "Bože, koliko se blamira", "Strašno", samo su neki od komentara.

Zorana je prepoznatljiva po svom elegantnom stilu, a ono što je stavila na prodaju iznenadilo je mnoge, s obzirom na to da nije u skladu sa njenim autfitima, pa su se neki zapitali da li su stvari zapravo njene.

Zbog ove objave, mnogi su posumnjali da je influenserka u finansijskoj krizi, te joj je ovo neka dodatna zarada.

- Ja živim fenomenalan život, hvala Bogu. I daj Bože da svi nemaju para kao ja. Trenutno puno radim, radila sam celo leto, imam konstantne kolaboracije sa brendovima, Jutjub me plaća, ja ne volim da imam ceo Instagram profil plaćenih saradnji, to mi je bezveze, ali naravno da neke stvari ne želim da odbijem, ovo je moj posao i ja od njega zarađujem - rekla je Zorannah prošle godine za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    24. jun 2022 | 14:15

    E jadna ti...

  • Qm

    24. jun 2022 | 15:56

    Ne blamira se ona već oni koji je prate ili kupuju ove krpe.

  • Koki

    24. jun 2022 | 18:00

    Da li prodaje stvari za 1000 din a hvali se kako je prepuna što očigledno i jeste? Ne dao joj bog neke pozicije u društvu ta bi robovima oči vadila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA