Hana Huljić pokazala kako izgleda mesec dana pred porođaj: "Prelepa trudnica, blistaš"

Grašo i Hana su na venčanju otkrili da čekaju devojčicu kojoj će dati ime Alba, a pevačicin tačan termin za porođaj je 23. jul

  • 0

Izabranica Petra Graša, Hana Huljić oglasila se posle dugo vremena na društvenim mrežama i pokazala stomak mesec dana pred porođaj.

Naime, ona je pozirala je na zagrebačkom Tomislavcu gde će s ocem Tončijem nastupati u sklopu njegove Pop Mise Mediterana.

- Pripreme za koncert Zg Klasik - napisala je Hana.

"Lepa, nežna, mlada trudnica", "Predivno", "Prelepa", "Izgledaš savršeno", "Jako lepa trudnica, blistaš" samo su neki od komentara ispod Hanine objave.

Grašo i Hana su na venčanju otkrili da čekaju devojčicu kojoj će dati ime Alba, a pevačicin tačan termin za porođaj je 23. jul.

Podsetimo, Petar i Hana venčali su se 19. februara u crkvi svetog Dominika u Splitu pred porodicom kumovima i najbližim prijateljima.

Svadbeno slavlje nastavilo se u poznatom splitskom restoranu pored mora, a Grašo je imao čak trojicu kumova, a Hana jednu kumu.

Kako Hana Huljić izgleda mesec dana pred porođaj pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA