Vreme čitanja: oko 1 min.

Zavirite u raj na zemlji Siniše Mihajlovića: Luksuzna vila s dva bazena, a nestvaran pogled oduzima dah

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arhitekura zdanja savršeno se uklapa u ambijent, sve je fino ušuškano i dobro sakriveno od radoznalih pogleda

  • 6

Jedan od najuspešnijih srpskih fudbalera, a sada trenera, Siniša Mihajlović, najveći deo karijere proveo u Italiji, gde i sada živi i radi.

Miha ne krije da Italiju doživljava kao drugu kuću, te ne čudi što je većinu stečenog novca tokom igračke, a kasnije i trenerske karijere, uložio u nekretnine na "čizmi".

Značajno mesto u Sinišinoj imovinskoj karti zauzima vila u italijanskom mondenskom letovalištu Porto Ćervo koja slovi za jednu od najlepših kuća na Sardiniji. U ovo ostrvo zaljubio se još kada je počeo da igra u Italiji, pa je, posle nekog vremena, odlučio da baš tu napravi lični mediteranski raj.

Arhitekura zdanja savršeno se uklapa u ambijent. Kuća ima prostrano dvorište i dva bazena, veliku terasu sa koje se prostire nestvaran pogled na obalu, dok su vrtovi prepuni mirisnog mediteranskog cveća. Sve je fino ušuškano i dobro sakriveno od radoznalih pogleda.

Njegova supruga Arijana očigledno je bila zadužena za dekoraciju, pa je napravila ambijent kao u najlepšoj bajci i Mihajlovićeva porodica uživa u pravom malom raju.

Ono što je takođe posebna pogodnost ovog mesta, jeste što deluje "ušuškano" i odvojeno od znatiželjnih pogleda, pa Mihina porodica ima svu moguću privatnost, što je poznatima izuzetno bitno.

Mihajlovići svakog leta dobar deo vremena provode ovde. Prošle godine su svi zajedno letovali i krstarili su jahtom koju Miha takođe poseduje po najlepšim plažama Sardinije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA