≫ 

Ovo je maćeha Aleksandre Prijović: Evo kako se pevačica slaže s očevom suprugom

Aleksandrin otac i Lela su u braku nešto više od tri godine

  • 3
Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović, Foto: Instagram/aleksandraprijovic

Roditelji popularne pevačice Aleksandre Prijović, Nedeljko Prijović i Borka Mihajlović godinama su razvedeni i imaju nove partnere koji se ne eksponiraju u javnosti.

Nedeljko i Borka u dobrim su odnosima i viđaju se na porodičnim okupljanjima zbog ćerke, ali je svako od njih odabrao da živi svoj život.

Dok je Borka u srećnoj vezi sa muzičarem Fahrudinom Buljubašićem, njen otac Nedeljko, sreću je pronašao pored Lele koja je postala Aleksandrina maćeha.

Uprkos predrasudi da se samo majka voli, pevačicina maćeha pridobila je mezimicu svog supruga i sa Aleksandrom danas ima sjajan odnos.

Lela i Nedeljko u braku nešto više od tri godine, a na njihovom venčanju gosti su bili i Filip i Aleksandra, koja je presrećna što je njen otac pronašao partnerku za do kraja života.

Takođe, na glamuroznoj svadbi Aleksandre i Filipa, Lela je bila gost sa Nedeljkom, a tada su bili u emotivnoj vezi, pa su se ubrzo i venčali.

Kako izgleda maćeha Aleksandre Prijović pogledajte u galeriji iznad.

Video: Četiri godine braka Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića: Od velelepne svadbe do prvog deteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA