Mlad, bogat i uspešan, otac mu je poznati ginekolog: Evo ko je novi dečko Jovane Jeremić

- Jovanin novi dečko Nenad pravi je gradski frajer - kaže izvor

  • 23
Jovana Jeremić

Prinskrin: Youtobe/ Novo jutro

Popularna voditeljka Jovana Jeremić pre nekoliko meseci razvela se od Vojislava Miloševića i od tada ima brdo udvaraća, a kako neki navode sada ima i novog dečka.

Naime, Jovana je nedavno otputovala u Španiju sa nepoznatim muškarcem, a sama voditeljka je istakla da je u pitanju prijatelj i ništa više, međutim izvor blizak voditeljki navodi da imak nisu samo prijatelji.

Kako izvor blizak novopečenom paru otkriva, Nenad Šanković mlađi je od Jovane dve godine, sin je jednog od najboljih ginekologa Srbije, uticajan je i uspešan, a za Jeremićevom je totalno odlepio.

- Jovanin novi dečko Nenad pravi je gradski frajer. On je ’92. godište, radi u jednom državnom preduzeću, veoma je cenjen u svom poslu i uticajan - rekao je na samom početku izvor, i otkrio detalje iz života ovog uspešnog momka.

- Njegov otac poznati je ginekolog, jedan od najboljih u Srbiji. Do 2014. godine radio je u GAK-u „Narodni front“, a sada radi u jednoj uglednoj privatnoj klinici. Veoma su imućna i cenjena porodica - objasnio je izvor, pa otkrio čime je Jovana osvojila mladog biznismena.

- Nenad je odlepio za Jovanom. On ima mnogo novca, i do sada su se devojke uglavnom zbog toga lepile za njega. Kada je upoznao Jovanu, svidela mu se odmah. Najviše ga je privuklo to što je samostalna, ambiciozna, direktna i svoja - rekao je on.

- Pratio je njen rad i shvatio da se ničega ne plaši, da uvek ide ka cilju, te ju je video kao osobu koja može da mu parira. Oduševljen je Jovaninom borbom da obezbedi budućnost za sebe i ćerku Leu. Nije odustajao dok je nije osvojio, jer je u njoj video sve što je dugo tražio u devojkama - rekao je sagovornik, koji ističe da je par u skladnoj vezi.

- Jovana uživa pored Nenada. Oni su trenutno na odmoru, ovo im je ujedno prvo zajedničko putovanje. Trude se da vreme provedeno u Španiji iskoriste da se zbliže, sklone se od buke i ojačaju svoj odnos. Kada se vrate u Beograd, oboje će imati mnoštvo poslovnih i privatnih obaveza, pa im ovaj kratak beg prija - zaključio je izvor za Alo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Utrecht

    25. jun 2022 | 15:44

    Mlad, uspešan, bogat i veoma uticajan u državnom preduzeću a ćale mu poznati ginekolog. Hhahaha, ma šta kažete 👏👏🤷‍♂️

  • Prazno

    26. jun 2022 | 08:13

    Ako je tako, sa tim mladićem nešto (psihički) nije u redu.

  • Vera

    25. jun 2022 | 19:24

    Ako taj momak postoji mora da mu nešto fali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA