"Ljubomorna je kao đavo": Haris Džinović progovorio o 29 godina mlađoj supruzi, pa pohvalio ćerkinog dečka

- Ne znam zašto joj ne bi prišli, ako su fini i zakazuju sastanak, što da ne - izjavio je pevač

  • 9

Pevač Haris Džinović, koji je u braku više od dve decenije sa suprugom Melinom, priznao je da je njegova partnerka bila mnogo ljubomorna, kao i kako mu se čini sadašnji izabranik njegove ćerke.

- Pa jeste da prolazi vremenom, ali zavisi koji je vid ljubomore. Ne znam zašto joj ne bi prišli, ako su fini i zakazuju sastanak, što da ne - izjavio je pevač ze Telegraf Jetset.

- I ona je ljubomorna, šta ja znam... Znam da je bila ljubomorna k'o đavo, a sad ne znam - rekao je pevač, koji je od svoje lepše polovine stariji 29 godina - dodao je on.

Melinina i njegova ćerka Đina nedavno je proslavila punoletstvo, a osim što je popularna na društvenoj mreži TikTok, mnogo pratilaca ima i na Instagramu gde često deli fotografije i snimke sa dečkom.

- Momak je odličan, pristojan, fin, uljudan. Za sevete me nisu nikad pitali. I da im udelim neki savet, ne verujem da bi ga prihvatili - rekao je Džinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    25. jun 2022 | 15:11

    Ljubomorna ona na ..TEBE !?????? hahahahahaha . A ti se primio !,,, Cuti cica i navuci taj seNsir !! Skupo ti to sve placas ..

  • Z

    25. jun 2022 | 15:17

    Naravno da je ljubomorna kad je on lep ko slika hahahaha bu hahahahaha ljubomorna je jer se plasi da ce druga da joj otme pare.

  • Душан Краишник Бања Лука

    25. jun 2022 | 14:42

    Реално неби рек’о да је 29Година Разлика

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA