Jelisaveta podelila srećne vesti, danas je poseban dan za nju i Teodosića: Ljubi je i grli, čestitke pljušte

Mnogi su komentarisali da Teo i Jelisaveta izgledaju nikada srećniji

  • 0
Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić Teo

Foto: ATA Images

Jelisaveta i Miloš Teodosić danas proslavljaju petu godišnjicu braka, a tim povodom glumica je objavila niz zajedničkih emotivnih fotografija.

- 5. godišnjica - napisala je Jelisaveta u opisu fotografija, a onda su usledile čestitke njihovih fanova.

Mnogi su komentarisali da Teo i Jelisaveta izgledaju nikada srećniji, te da je, ako je sudeći po fotografijama, njihova ljubav sve jača.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli)

Podsetimo, glumica i košarkaš upoznali su se u decembru 2016. godine preko zajedničkih prijatelja, dok je Miloš igrao u Moskvi, a Jelisaveta, kao i do tada, živela u Beogradu. Iako su pokušali da sakriju vezu od medija, romansa je ubrzo otkrivena, a interesovanje javnosti za ovaj par nije jenjavalo.

Samo četiri meseca nakon što su otpočeli vezu, u aprilu 2017., odlučili su da stanu na ludi kamen, a svadba je zakazana za 25. jun iste godine. Raskošno venčanje organizovano je u jednom beogradskom restoranu, a slavlju su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života Srbije.

Nakon svadbe par se odselio u Ameriku, budući da je Teo potpisao ugovor sa košarkaškim klubom LA Klipersi. Život su nastavili u Los Anđelesu, gde je najpre otišao Miloš, u avgustu 2017., a Jelisaveta mu se pridružila u novembru kada je završila sa poslovnim obavezama u Srbiji.

Video: Trudna Jelisaveta Orašanin uživa na moru: Sunce, plaža i divan slameni šešir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA