≫ 

Baki B3 o životu u devedesetima: Bio sam delikvent, ali nikoga nisam ubio i zlostavljao...

- Na vreme sam stao, povukao ručnu - rekao je Baki

  • 4
Baki B3

Foto: ATA Images

Denser Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, progovorio je o periodu kada je bio na vrhuncu karijere.

Baki B3 koji je popularnost stekao devedesetih godina, pojavio se na festivalu povodom muzike iz tog perioda. Denser je otkrio da li bi se vratio u taj period i ispravio greške iz prošlosti koje je tada počinio.

- Ne, zašto bih se vraćao u taj period, menjao se za isti, da bih ispravljao greške? Uradio sam ono što sam mislio da treba da uradim. Bio sam delinkvent, problem za okolinu. Ne bih menjao taj period, možda me je to dovelo do ove situacije, do ovog sistema - rekao je dnser.

- Zato što danas mnogi gledaju korist, a devedesetih si imao prijatelja i drugara. Ta škola koju sam naučio devedesetih nema cenu. Na vreme sam stao, povukao ručnu, imao sam prave prijatelje, kao familiju, mogli su da me upute i kažu: "Druže, ne ideš pravim putem, vrati se u kolosek" - dodao je on.

- A to što sam ja radio kad sam bio delinkvent, imao sam oko sebe loše društvo, zemunac, teško vreme, boriš se, padaš u iskušenja. Hvala Bogu, nikoga nisam ubio, nisam silovao, nisam pljačkao - ispričao je Baki za "Republiku".

Video: Vesna Đogani: Bali beg nije tako lep uživo kao moj Đole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    25. jun 2022 | 19:26

    Popravljamo kisobrani,ostrimo nozevi,sakupljamo stari alkulmukatori...

  • 🤷

    25. jun 2022 | 19:45

    Cekaj bre...nisi pljackao,nisi ubio , nisi silovao , nisi maltretirao nikoga nisi ovo nisi ono , ali si bio kriminalac 😂😂😂

  • Marko

    25. jun 2022 | 19:06

    Pa kako? Zar nije bio zbog silovanja u zatvoru?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA