≫ 

Meksičku pevačicu ubio suprug: Prišao joj u restoranu, tri puta pucao u nju, pa pokušao da podmiti policiju

Prema rečima svedoka, posle svađe sedokosi muškarac pucao je u pevačicu, za koju se kasnije ispostavilo da je njegova supruga

  • 4
Yrma Lydya, Irmu Lidiu Printskrin: Youtube/Rise Dreams

Meksičku pevačicu Irmu Lidiu (21) ubio je njen suprug Hesus Hernandez Alokser (79) u restoranu u u Meksiko Sitiju prenosi "Dejli mejl".

Irma Lidia koja je tek počela muzičku karijeru, upucana je u četvrtak uveče, 22. juna, u restoranu "Suntori Del Valle" na jugu grada.

- Čovek je tri puta pucao u svoju ženu, on je zatim priveden zajedno sa drugom ženom koja ga je pratila - rekao je Omar Garsija Harfuč, sekretar za bezbednost Meksiko Sitija.

Prema rečima svedoka, posle svađe sedokosi muškarac pucao je u pevačicu, za koju se kasnije ispostavilo da je njegova supruga.

Alkoser je potom pokušao da podmiti policiju da ga pusti da pobegne u društvu jednog od svojih telohranatelja, koji je takođe uhapšen.

Inače, Lidija je učestvovala u projektima "Grandiosas 12", serijama koncerata u Meksiku i Sjedinjenim Državama koje okupljaju poznate pevačice iz Centralne i Južne Amerike.

Prema izveštajima, Alcocer je ranije bio optužen za iznudu. Nasilje nad ženama intenzivirano je u Meksiku poslednjih godina sa prosečno 10 ubijenih žena dnevno.

Video: Rekonstrukcija ubistva Jelene Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    25. jun 2022 | 22:11

    Управо и да није имала шта да једе, шта је тражила са старцом ! ?

  • Lord

    25. jun 2022 | 22:33

    58 godina razlika???

  • lepota

    25. jun 2022 | 22:27

    Lidia se ulozila u popravku nosa. Dobila je lepi nosic ali nije stigla da iskoristi ovu vrednost. Tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA