On je jedan od favorita u Zvezdama Granda: "Bio je notorni alkoholičar, urađeni su mu blokatori"

- Uzbuđen sam i volim vas sve. Šta bude neka bude, neka bude pobeda - rekao je Josifovski tokom finala

  • 7

Makedonac Aleksandar Josifovski, kom je mentor Đorđe David, jedan je od favorita za pobedu u Zvezdama Granda, a njegova priča rasplakala je Đorđa u polufinalu.

Roker je, kako je rekao u polufinalu, sa ovim takmičarem prošao golgotu da bi mu pomogao da se reši problema sa alkoholom.

- Ovako, prošle godine ja pitam Popovića šta se desilo, što nije prošao. Kaže: "Đole, nekako mi je mrtav, nema energiju, nema snagu." Ovaj čovek koji stoji pred nama je bio notorni alkoholičar, prošle cele sezone i one tamo - rekao je Đorđe kroz suze tada i dodao:

- Sa alkoholom je imao ozbiljne, stravične probleme, nije mogao da se trezni, nije znao gde je dan, a gde je noć. Ove sezone kad sam ga vratio, imao sam samo jedan uslov - da primi blokatore i da zaboravi na alkohol ako uopšte želi da uđe u priču, jer sam video ko su ljudi koji se takmiče ovde, daju svoju mladost, energiju, sve za scenu, i on je na to pristao.

- Uzbuđen sam i volim vas sve. Šta bude neka bude, neka bude pobeda - rekao je Josifovski tokom finala nakon prolaska u top 4.

Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, Aleksandar je jedan od favorita za pobedu.

"Josifovski do pobede", "Aleksandar je posle svega zaslužio pobedu!", "Svaka čast na hrabrosti i dolučnosti da se rešiš poroka, do pobede", "Đorđe ove godine ima pobedika", "Kakva je duša ovaj Aleksandar",  neki su od komentra.

Video: Sanja Kužet dobila intrigantno pitanje da li se Ceca bolje snašla od Karleuše: Oduševila me

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    26. jun 2022 | 00:19

    Naravno, čovjek zaslužuje pobjedu, ne može svako biti alkoholičar.

  • Vuk

    26. jun 2022 | 00:37

    Jedini razlog zbog kog i gledam zvezde granda. I to samo premotam na njegov nastup. Prošle godine je uz njega bio i Isak, a ove nema konkurenciju. Ove ostale ne mogu da smislim, neki narodnjaci, 20 pesama se vrti, svaki od njih ima potpuni identičan glas..

  • Natali68

    26. jun 2022 | 10:21

    Meni je Josifovski bio najbolji. Ima harizmu,ponasanje na sceni,nadam se da ce ostvariti uspeh u karijeri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA