"Viki me je uvek bodrila": Prva izjava pobednika ZG, Nermin otkrio koga je na početku želeo za mentora

- Pevao sam sa Šabanom rame uz rame sa samo deset godina, to je bilo ostvarenje sna - izjavio je Nermin

  • 6

Pevač Nermin Handžić pobedio je u petnaestoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", a nakon proglašenja, podelio je sa nama utiske, ali i otkrio nepoznate detalje o sebi.

Naime, pevač je priznao da priželjkuje karijeru legendarnog Šabana Šaulića, kao i da je sa njim upravo na sceni Granda nastupao kada je imao svega deset godina. Mladi pevač osvrnuo se i na planove za budućnost, kao i ljubavni život.

- Očekivao sam pobedu, kao i svi koji smo došli do finala, ali sam svakako iznenađen i ne mogu da saberem utiske još uvek - rekao je Nermin za Telegraf.rs, a potom otkrio kakav odnos ima sa mentorkom Viki.

- Viki je mene uvek bodrila, uspela je i da me smiri pred sam kraj jer sam iz preseka u presek imao samo veću tremu, ali i ja sam tu za nju, uvek sam je podržavao - priznao je on, pa dodao sa kim priželjkuje duet:

- Voleo bih duet sa mojom mentorkom Viki naravno, mislim da bi to bilo odlično i da bih imao veliki uspon nakon toga. Siguran sam da ćemo ostvariti saradnju i da ću nastaviti da radim sa njom i Tašketom jer su oni jedini kojima verujem - rekao je pevač.

Handžić je otkrio otkrio koga je na početku priželjkivao za mentora.

- Ja sam zapravo u prvom krugu želeo saradnju sa Marijom Šerifović, međutim, meni je drago da je ovako ispalo, mislim da je sve kako treba - izjavio je on, pa prokomentarisao podršku koju je dobio sa svih strana.

- Veoma sam zahvalan svima koji su glasali. Najviše zahvalnosti imam za svoje roditelje koji su me bodrili, bili tu uz mene i pre svega učili da imam dosta samopouzdanja kao i da verujem u sebe - priznao je pevač.

Nemin je otkrio da voli narodnu muziku, kao i da mu je Šaban Šaulić veliki uzor.

- Niko ne može da ima karijeru kao Šaban, ali priželjkujem svakako. Imao sam samo deset godina kada sam stao rame uz rame sa njim i pevao upravo na ovoj bini. To je bilo ostvarenje sna - izjavio je on, pa prokomentariso ljubavni život.

- Nemam devojku, ali mislim da ću je i teže naći nakon ovoga. Želim nekog normalnog sa kim mogu da se dogovorim. Karijera mi je najbitnija sada - rekao je Nermin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    26. jun 2022 | 12:04

    Hoce li ikada Srbin pobediti u ZG?

  • Kad sam bio mlad

    26. jun 2022 | 13:50

    Tako mlad i najvaznija mu karijera. Ja sa 19 godina, "krao kljuceve" tati od golfa 2, uzimao njegov telefon pa stavim svoju karticu. Kao "ja faca." Prva cura koja se vozala sa mnom, danas je moja supruga. Majka moje dece, moje sve. Ivana volim te.

  • misa

    26. jun 2022 | 14:47

    Bravo ne samo kad prodjes granicu već i u sopstvenu zemlju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA