≫ 

"Šokirana sam! To su psihopate": Jovana Jeremić o lažiranju smrti Osmakčićevog oca

- Ili je možda njegov otac primenio isti obrazac na majku, kao što on sad primenjuje na svoje devojke - rekla je voditeljka

  • 1
Marko Osmakčić i Jovana Jeremić Foto: RTV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o lažiranju smrti Franja Osmakčića, oca sada već bivšeg zadrugara Marka.

Ovaj monstruozan potez šokirao je sve i ne postoji osoba koja je bila ravnodušna na pomen ovog besramnog čina, a među njima je i Jovana.

- Ja sam šokirana! Kada sam izabrala da se bavim ovim slučajem sa te informativno- društvene strane, ja sam mislila da sanjam! Mislila sam da je to iscenirano i da je to deo jednog rijaliti projekta - rekla je Jovana pa dodala:

- Međutim, kada sam čula da to ništa nije iscenirano, ja sam bila šokirana. Ako je on spreman da to uradi, onda je on spreman sutra da ukrade, da slaže, da ubije nekog.

- Kada govorimo o Osmakčićima, meni su oni najsličniji Marjanovićima. Ja sam samo kod Marjanovića videla da ljudi nestaju i da umiru. I veruj mi da se bojim šta će sledeće da bude i mislim da je jako važno da pričamo o toj temi - izjavila je ona.

- Imaš u psihologiji psihopote. Oni vole strah u očima žrtve, zato je jezivo jer se oni hvale zlodelima koje rade - rekla je Jovana, a onda progovorila o ondosu Viktorije i Marka.

- On i bira devojke za vezu kojima može da manipuliše i koje može da maltretira. Njega pali taj osećaj maltretiranja i da je neko u podređenom položaju u odnosu na njega, zato što je on preživeo traumu jer je njega otac zlostavljao  - izjavila je Jeremićka pa prokomentarisala da li je možda Marko takav zato što mu je majka kako se navodi prostitutka.

- Pitanje je da li je ta majka prostitutka, da li je ta majka otišla, ili je to dete bilo oduzeto majci. Ili je možda njegov otac primenio isti obrazac na majku, kao što on sad primenjuje na svoje devojke. Bilo bi jako dobro da se pronađe majka Osmakčića - zaključila je voditeljka za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA