"Slađu rado vidim, s drugima nikad nisam bila bliska": Anabela o bivšoj jetrvi s kojom se nedavno pomirila

Anabela i Slađa nedavno su "zakopale ratne sekire"

  • 0
Anabela Atijas i Slađa Delibašić Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Bivše jetrve, pevačice Anabela Atijas i Slađa Delibašić našle su se zajedno na jednom muzičkom festivalu gde su se okupile zvezde devedesetih.

Kako je Slađa svojevremeno istakla, sa porodicom Đoganije nije bila u dobrim odnosima, ali njih dve su svoj kontakt obnovile poslednjih godina.

- Slađu rado vidim, sa njom sa okej, sa ostalima ni ranije nisam bila bliska, Ivan Gavrilović isto, sa njih dvoje sam bliska, Neša Tvins takođe - priča Anabela.

- Ako gledamo tada, i sadašnje vreme. Sada je mnogo gore. Postojale su grupe, sada postoje žene, starlete, sponzoruše, svaka druga je ista, ne zna se ko je ko - priča Slađa.

Slađa je istakla da joj je bilo bitno da joj unuka dođe na nastup, dok je Anabila rekla da nije očekivala ni insistirala na dolasku svoje ćerke i unuke.

- Najbitnije mi je bilo da dođe Tija, i da vidi moj nastup, da vidi kako njena baba na sceni vlada - kaže Slađa za Kurir.

- Nisam ni očekivala da bude tu, niti sam insistirala da budu tu, Luna ima malu bebu... Mada su i svi nešto van otišli - dodaje Anabela.

Video: Deo porodice Đogani na bini: Đoletova i Slađina ćerka uz Anabelu na bini, đuska pored strine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA