≫ 

Tanja Savić o mužu: Nismo u kontaktu i decu retko zove, pita za modrice, sve slika da bi pokazao na sudu

- Prirodno je da on pita za decu, da mu ja dam neke odgovore, da dam da se deca čuju sa njim, ali on je taj koji ne pita - rekla je Tanja

  • 5
Tanja Savić i Dušan Jovančević

Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Popularna pevačica Tanja Savić otkrila je da nije u kontaktu sa još uvek zakonitim mužem Dušanom Jovančevićem, kao i da je on retko u kontaktu s decom.

Tanja je navela da joj je zbog dece žao što nije u kontaktu sa Dušanom, pa otkrila kako izgledaju njegovi razgovori sa sinovima.

- Primirilo se s tim što ne zove, ne piše mi, što mi odgovara. Žao mi je što nemamo kontakt, jer ja sam taj roditelj, neko ko bi baš voleo da ostane u kontaktu sa njim, ipak je on otac moje dece. Prirodno je da on pita za decu, da mu ja dam neke odgovore, da dam da se deca čuju sa njim, ali on je taj koji ne pita - rekla je Tanja.

- Preko Snepčeta se čuje sa decom, ali vrlo, vrlo retko. To je uglasvnom "da li vas neko povređuje, da li imate neku modricu", takva su pitanja od njega - ispričala je pevačica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

- Šta god da deca odgovore on skrinšotuje ne bi li pokazao na sudu nke stvari protiv mene - rekla je pevačuica, a zatim se javno obratila Dušanu i dala mu savet.

- Mada ništa mu to ne pomaže. Mislim da je najpametije da, ako gleda ovu moju decu, da mu kažem, opusti se čoveče, zovi svoju decu, pitaj za njih, stvarno, to će im značiti za dalju budunost. Ne brine se on za mene, hvala Bogu - rekla je Tanja.

Video: Tanja Savić o bahanalijama na američkoj turneji: Tamo ima transvestita, pare su padale po podu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    26. jun 2022 | 19:29

    Taj njen bivši je kompletna budala......ona bila mlada i naivna a on prevejanko kome je trebao neko da ga izdržava...........takvi su danas muškarci.....

  • Licemerka

    26. jun 2022 | 19:06

    Ni za Draška ne pita? 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA