≫ 

Tanja o Drašku: Raskinuli smo virtuelno, sve to je trajalo godinu dana! Sigurno je našao devojku

- Uglavnom, kad imamo neku komunikaciju, to je u granicama kulture, ali prestali smo - rekla je pevačica

  • 0
Tanja Savić i Draško Stanivuković

Foto: ATA Images

Popularna pevačica Tanja Savić priznala je da više nije u kontaktu sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem i progovorila o njihovom odnosu, koji je trajao, kako je rekla, godinu dana.

- Pozdravljam ovom prilikom Draška, nismo više u kontaktu! Raskinuli smo virtualno (smeh). Trajalo je sve to godinu dana. Da li smo se čuli taj dan kad sam okačila sliku u venčanici, bolje da ne pričam dalje... - rekla je Tanja.

- Uglavnom, kad imamo neku komunikaciju, to je u granicama kulture, ali prestali smo. Našao je on devojku već, sigurna sam, ali treba da ima svoj mir - rekla je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i dodala:

- Lepo je imati nekog, a nemaš ga, i taj neko te uopšte ne smara, ne pravi ti tenziju, ne pravi ti pritisak, nije s tobom, a opet svi ti čestitaju. Interesantno, zaista. Nikome nisam zamerila ništa, prosto sam takva osoba, nemam to u sebi i nisam zlopamtilo. Sve ja to pustim neka ide kako ide, opet kažem, živim u trenutku.

Tanja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u venčanici i označila Banjaluku, te su svi aludirali da se udala Stanivukovića, što je sada prokomentarisala.

- Jeste bio cilj da poremetim celu javnost. Sve je bio marketing za moju novu pesmu. Sve radim u hodu, živim u trenutku, takva sam. I kad pitam nekog sa savet, poslušam, ali na kraju uradim kako ja želim. Jesu me novinari zezali, rešila sam da im malo uzvratim - rekla je Tanja i dodala:

- Obukla sam venčanicu, probala da vidim kako je, pošto nisam nosila na svom venčanju, bilo je samo građansko venčanje, u crkvi se nisam venčala. Da ste me pitali da li priželjkujem to pre deset godina, rekla bih da, sada me je to prošlo. Mislim da sam prerasla to.

Video: Tanja Savić doživela iznenađenje tokom vožnje autom: Specijalna poruka na bilbordu za nju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA