≫ 

Ovo je majka Nevene Božović: Ima specifičan stil, radi na fakultetu, pevačica je lepotu nasledila od nje

Ružica izgleda kao da je Nevenina sestra, a ne majka

  • 5
Nevena Ivanović Božović Foto: Instagram/nevenabozovicofficial

Pevačica Nevena Božović prvi put se pojavila na velikoj sceni kada je prestavljala Srbiju na Dečijoj pesmi Evrovizije, a nakon takmičenja u "Prvom glasu Srbije", otišla je i na "veliku" "Evroviziju".

Međutim, mnogi su saglasni da je podrška njenih roditelja koji su podizali Nevenu u komplikovanim okolnostima koje su se dešavale na Kosovu umnogome odredila taj uspeh.

Nevenina majka nije neko ko voli da se eksponira u medijima, ali zato se zasluženo pominje uvek kada je ova tema u pitanju, jer je ćerki bila ogromna podrška na samim počecima njene karijere, što nastavlja da čini i danas.

Pevačicina majka zove se Ružica, a pored uticaja koji je imala na njenu profesionalnu trasu, javnosti je posebno interesantna i zbog velike fizičke sličnosti koju ima sa naslednicom, ali i činjenice da zbilja izgleda kao da joj je sestra, a ne majka.

Ako je mladolikost nasledna crta mežu ženama iz ove familije onda ni pevačica ne mora mnogo da brine o godinama.

Nevenina majka je ostvarena na polju rada sa studentima kao profesor tehničkih nauka, a sa ćerkom deli ljubav prema muzici, putovanjima. Ružica je i jedna posvećena baka svojoj unuci Aniki, koju Nevena ima sa suprugom Nikolom.

Kako izgleda majka Nevene Božović pogledajte u galeriji iznad.

Video: Da se Nevena Božović nađe u žiriju Evrovizije, ovakva pesma bi bila njen favorit

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA