≫ 

Ko je bila supruga poznatog voditelja, koja je preminula: Radila je odgovoran posao

Voditelj je supruzi nakon smrti posvetio pretužnu pesmu

  • 0
Saša Filipović Printskrin: Radio NS

Supruga poznatog voditelja Aleksandra Saše Filipovića, Daca Brebanović Filipović, iznenada je preminula, a voditelj se potresnom objavom oprostio od nje.

Aleksandar i Daca iz braka imaju sina Vladimira, a razliku od svog supruga, ona je živela povučen život i nije bila deo javnog sveta.

Ona je u jednom trenutku radila kao poslovni sekretar specijalne ginekološke bolnice, a tada je govorila koliko je zapravo važno da idemo u korak sa tehnologijom.

- Bez mobilnog telefona ne bih mogla da obavljam poslovne obaveze. Osim toga, važan mi je jer obožavam da telefoniram, pišem poruke, surfujem internetom… Neko voli jogu, a meni - nakon stresnog dana - raspoloženje popravlja muzika sa plejera mog telefona - govorila je ona jednom prilikom.

- Rado koristim fotoaparat i digitalnu kameru, jer je to sjajan način da zabeležim sve faze odrastanja mog sina Vladimira - izjavila je svojevremeno Daca.

Voditelj je pored potesnih reči, Daci posvetio i pesmu Kiće Slabinca "Plavuša".

"I pogled, i šapat u meni plaču

I jeca i lomi bol što ne zna stati

I pitam se zar tako mora biti

Zar život je tako htio

Zar tako mora biti"

- Otišla je Daca Brebanović Filipović moja žena i mama mog sina Vladimira. Ostavila nas je u tmini vremena. Možda je žurila u neki bolji svet i nadam se da će joj tamo gore biti lepše i lakše. Neptunka je volela život i more. I zamolio bih Vas da je ispratimo u miru jer nije volela publicitet u krugu najbližih prijatelja i porodice - napisao je voditelj na Fejsbuku uz fotografiju supruge.

Video: Divna, dobra, poštena, iskrena i bez foliranja: Voja Nedeljković i Divna Karleuša bili su kolege dvadeset godina

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA