Ovaj moćni muškarac bio je ljubav Nede Ukraden: Danas je oženjen njenom koleginicom

Tokom 80-ih punili su naslovne strane jugoslovenskih novina

  • 6
Neda Ukraden Foto: Marko Jovanović

Pevačica Neda Ukraden jedna je od naših najvećih zvezda,  a o njenom ljubavnom životu nikad se nije znalo previše, međutim sada su otkriveni ljubavni detalji iz njene prošlosti.

Neda je 80-ih punila naslovne strane jugoslovenskih novina, a uglavnom se provlačilo ime njenog bivšeg supruga Milana Bilbije, međutim u jednom trenutku doveli su je u vezu sa popularnim Sašom Popovićem.

Naime, kako piše "Glossy", tokom 80-ih godina prošlog veka, Neda je bila u vezi sa Sašom, koji je tada žario i palio širom Jugoslavije kao član "Slatkog greha" i u stopu pratio Lepu Brenu.

Ukradenova i Saša navodno su bili u vezi nakon njenog razvoda, da bi nakon toga Popović otpočeo vezu sa Zlatom Petrović, pre nego što se skrasio pored Suzane Jovanović.

Iako veza nije potrajala, ostali su u divnim odnosima, a kako neki navode, kad god bi se sreli na nekim događajima uvek bi bili vrlo prijateljski nastrojeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA