Supermen torta, baloni: Darko Lazić sa bivšom verenicom slavio sinu rođendan, Marina nije skidala osmeh s lica

Pored toga, i sva dekoracija bila je u ovom stilu, sa puno balona, a ponosna mama Marina nije krila osmeh dok je njen sin duvao svećice sa torte

  • 1
Darko Lazić i Marina Gagić Foto: ATA Images, Nikola Tomić, Instagram/darkolazicofficial

Pevač Darko Lazić i njegova bivša verenica Marina Gagić očigledno su rešili da, barem na jedan dan, ostave sve nesuglasice po strani i zajedno proslave rođendan njihovog naslednika Alekseja.

Naime, pevač je na svom nalogu na Instagramu objavio kratak snimak sa slavlja, a kao i mnogi dečaci njegovih godina, tako i Aleksej ima svog superheroja. Zato su na žurki animatori bili u kostimu Supermena, a isti junak se našao i na torti.

Pored toga, i sva dekoracija bila je u ovom stilu, sa puno balona, a ponosna mama Marina nije krila osmeh dok je njen sin duvao svećice sa torte.

Darko je pre dva dana sinu javno čestitao rođendan putem Instagrama, te mu posvetio emotivnu poruku.

- Tvoj osmeh je moja snaga, zbog tebe živim, zbog tebe se borim. Srećan ti rođendan, živote moj - napisao je Lazić, dok su se u komentarima ispod fotografije nizale čestitke.

Fotoragije sa rođendana malog Alekseja pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    27. jun 2022 | 10:01

    Zbog tebe zivim,zbog tebe se borim?Daj Boze da su ove njegove reci istinite.Njemu je sve drugo bitnije od dece,na zalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA