≫ 

Ovo je razlog zašto Draganu Mirković nikada nismo videli u kupaćem kostimu

Iako izgleda fenomenalno i važi za jednu od najlepših žena na javnoj sceni, Dragana nikada nije objavila fotografiju u kupaćem kostimu

  • 7
Dragana Mirković Prinskrin: Instagram/dragana_mirkovic

Pevačica Dragana Mirković nije neko ko skandalima privlači pažnju već iskljućivo to radi svojim pesmama, a sada je otkrila zašto je nikada nećemo videtu u kupaćem kostimu kao njene koleginice.

Iako izgleda fenomenalno i važi za jednu od najlepših žena na javnoj sceni, Dragana nikada nije objavila fotografiju u kupaćem kostimu niti je iko mogao u tom izdanju da je fotografiše.

Razlog za to je sasvim jednostavan - ona smatra da to nije za nju.

- Postojim 34 godine na estradi i nikada niko nije imao moju sliku u kupaćem kostimu. Kada su me zvali da se slikam, ja sam to uvek odbijala. Nisam manekenka i kao pevač smatram da ne treba da se slikam u kupaćem kostimu. Meni je to bilo neprijatno, iskreno - rekla je Dragana za emisiju "Ekskluzivno".

Pevačica je na estradnoj sceni više od tri decenije, svojim pesmama, načinom na koji peva i kako dolazi do srca publike izdvaja se od svih, pa joj kako mnogi navode, fotografije u kupaćem kostimu nisu potrebne da bi skrenula pažnju na sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    27. jun 2022 | 16:53

    Bravo,ove ostale prvo objave gole slike pa kao neku "pesmu"

  • Dend

    27. jun 2022 | 18:19

    Ništa čudno za pevačicu koja ima takve glasovne mogućnost za razliku od onih pevačica koje kompezuju glasovne mogućnosti svojim provokativnim fotografijama ?

  • 534

    27. jun 2022 | 16:26

    Najlepših žena? Pogledajte joj slike pre operacije nosa i ušiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA