Bivši ljubavnik izneo šok tvrdnje o Mirjani Antonović: "Ona hoće da ojadi Miroslava, već je bila u zatvoru"

- Sigurno je uštedeo neki milion za sve ove godine, pa da i ona uzme parče kolača. Njoj je to bitnije nego njenom sinu - rekao je Zoran

  • 9
Mirjana Antonović , Miroslav Ilić

Foto: ATA Images

Zoran Pavlović Zoki koji se predstavlja kao bivši partner bivše ljubavnice Miroslava Ilića, kaže da Mirjanu Antonović poznaje od 1976. godine, kada su bili u šestomesečnoj vezi.

Naime, Zoran je izneo skandalozne detalje o Antonovićevoj i istakao da je ona finansijski propala, te da od Miroslava Ilića želi samo novac.

- Znam ja nju kao zlu paru, što se kaže. Ja sam svirao gitaru u kafani gde je pevala njena drugarica Mersa. Tako smo se upoznali, počeli da se zabavljamo, iako je bila starija od mene i imala muža ja. Viđali smo se često. Nekad smo išli i kod nje, imala je kuću sa bazenom u Vermontu, tamo smo se i slikali. Ja sam tada imao 20, a ona 30 godina - rekao je Zoran i dodao da je Mirjana oduvek volela pevače, kao i da je među prvima stavila silikone:

- Volela je pevače, muzičare generalno. Sećam se da je imala neke rezove na zadnjici, mislim da je među prvima stavila silikone, podizala zadnjicu, kako to već ide.

Pavlović ističe mu je čudno što se sad Mirjana pere od njega i tvrdi da nikada nisu bili u vezi, a nisu joj smetale njegove izjave pre godinu dana.

- Tad sam rekao neke lepe stvari i nije se bunila, a sada me kao površno poznaje. To je gnusna laž jer imamo svedoke koji znaju za smo bili u vezi. Kaže da sam joj ucenjivao drugaricu, jesam. Ali postoji i razlog. Mi smo eksperimentisali tokom intimnih odnosa i snimali se. Ona me je posle uslovila da moram da je ženim, rekla je ako to ne uradim ona će da me deportuje za Jugoslaviju jer mi je viza istekla. Ja kažem, slobodno me prijavi, a ja ću da pokažem naše slike. Da ne pričam šta je sve Mirjana volela da radi. A hoću, ako me bude vukla za jezik i ne bude prestala da blati… - rekao je Mirjanin bivši za Svet i dodao:

- I baš se sad setila Miroslava i očinstva? Nego, čujem da je finansijski propala, a Miroslav može da joj bude zlatna koka. Sigurno je uštedeo neki milion za sve ove godine, pa da i ona uzme parče kolača. Njoj je to bitnije nego njenom sinu. Koliko čujem on je čovek stabilan, obrazovan.

- Ne razumem celu tu priču da na silu nešto isteruje, ali, uvek je bila takva, kad zacrta to mora tako ili nikako drugačije. Kaže da je Miroslava slučajno upoznala, kako da ne. Uvek kad su muzičari tu, ona je u prvom redu. Tako je upoznala i Kiću Slabinca i Tomu Zdravkovića. Kod nje ništa nije slučajno. Ja Miroslava nit volim, nit mrzim, ali to je tako. Vidi se da je taj Devin njegov, nego ga je sramota da prizna - rekao je Zoran i otpužio Mirjanu da je navodno bila u zatvoru, te da ju je izvukao muž.

- Ona je bila u zatvoru ali je posle napisala u knjizi neke budalaštine. Da joj nije bilo muža, ležala bi sigurno dve - tri godine. On ju je izvukao. Osuđena je za krađu, uzimala je tuđe kartice i kupovala nakit i garderobu, pa su je uhvatili. Parkira kola ispred zlatare, uđe sa mužem, on je ljubi u vrat, kupuje prstenje od 30.000 hiljada evra na karticu. Tada nije bilo kompjutera i to se proveravalo preko Londona. Dok oni utvrde čije su kartice, prošao voz. Policija ih je našla u jednom hotelu, a u vodokotliću toaleta su držali zlatan nakit u vrednosti od skoro 800.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA