Šok priznanje Zlate Petrović: "Želela sam trojku sa Kemišem i Zoricom, ali biće prilike i za to"

Pevačica je otkrila da je za popularni par imala "nepristojnu" ponudu

  • 5
Zlata Petrović Zorica i Kemiš Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Folk pevačica Zlata Petrović poznata je kao neko ko se ne libi da iznese stav na estradi, ali i po britkom jeziku, a sada je šokirala priznanjem da je želela trojku sa bračnim parom Zoricom Brunclik i Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

Naime, na jednom veselju Zlata se ljubila s koleginicama u usta, a kako su nakon toga svi pričali o njenim "akcijama", pevačica je priznala šta joj je još bilo na umu. Budući da su Zorica i Kemiš na istom slavlju bili veoma raspoloženi i opušteni, Zlata je imala jedan predlog za bračni par.

- Vi mislite da smo Seka Aleksić i ja bile lude i da nismo znale šta radimo? I te kako smo znale šta radimo i svu energiju i ljubav koju smo imale davale smo jedna drugoj. Seka je takav pozitivac i dobar čovek. Ona je na celu salu prenela pozitivnu energiju. Bilo nam je vrh. Mi smo se grlili i ljubili sa svima - rekla je Zlata i dodala:

- Ja sam te večeri i Zoricu Brunclik poljubila u usta. Želela sam da poljubim i Kemiša, ali ga nisam videla. Želela sam trojku, Zorica, Kemiš i ja da se poljubimo, ali on je negde nestao kad sam to htela da izvedemo.

- Pravile smo aferu te noći. Žao mi je što je Kemiš pobegao, ali biće prilika i za to - rekla je Zlata za Srpski Telegraf kroz smeh i otkrila koja se pevačica bolje ljubi, Seka ili Zorica.

- Nismo se mi žvalavile jezicima. To si bili kisići. Ne mogu sada da merim. Obe volim i od obe je bilo od srca. Kod Đanija smo svi bili kao pušteni s lanca. Dve godine se nismo ni videli ni čuli. Bili smo kao divljaci. Radujem se svakom susretu s dragim kolegama. Jedva čekam da se opet negde svi sastanemo, pa da lumpujemo i glupiramo se do jutra - zaključial je pevačica.

Video: Seka i Zlata se zanele na svadbi Đanijevog sina, pa se cokile u usta: Poneo ih alkohol i atmosfera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA