≫ 

Brutalno izdanje Nataše Bekvalac u bikiniju je čista "perverzija": Tetovažu na nezgodnom mestu svi zumiraju

Nataša je pokazala savršeno telo, a mnogi ne znaju gde pre da gledaju

  • 1
Nataša Bekvalac

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Popularna pevačica Nataša Bekvalac trenutno uživa u Grčkoj, a provokativnim kadrovima pokazala je zašto važi za jednu od najpoželjnijih žena na javnoj sceni.

Nataša je pozirala pored bazena u minijaturnom crnom bikiniju i pokazala izvajanu figuru i atribute koji ostavljaju bez daha.

Bekvalčeva je promenila nekoliko poza, a u svakoj je toliko "bezobrazna", ali i savšrena, kako joj pišu, da je "zapalila" društvene mreže i podigla temperaturu.

Ravan stomak i ubitačni trbušnjaci, zategnute noge, uzak struk i atributi o kojima "sanjaju" mnogi muškarci, pa pojedini ne znaju gde pre da gledaju.

Izvirila je i tetovaža na Natinom boku, koju minijaturni bikini nije uspeo da prekrije, pa baš to mesto svi zumiraju.

"Vau kako žena izgleda", "Otao sam bez teksta i ne mogu da prestanem da je gledam", "Bomba", "Zna se ko je mačka i po", "Ona je san svakog muškarca", "Nataša, predivna si", "Lutkica",  neki su od komentara.

Pevačica je na odmoru sa ćerkom Hanom koja ju je i fotografisala, pa je njena naslednica u komentarima poručila: "Krećem profesionalno da se bavim fotografisanjem", na šta joj je Natašina PR-ka odgovorila: "Nadam se da je ovo već naplaćeno", a Bekvalčeva im je poručila: "Ne vucite me za jezik".

Video: Nataša Bekvalac u providnom kostimu na bini: Ispod šljkičasti donji veš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    27. jun 2022 | 22:02

    Lice izbliza ne slika...sva je bubuljicava i rosava...ni sminka ne pomaze 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA