≫ 

Saša Matić o sukobu Milice i Ane: "Nepotrebna fama, ona mi je najbolja i najdivnija!"

- To je sve pitanje za autore, mi smo pevači i pravimo ugođaj ljudima i uveseljavamo ih, to je naš posao - rekao je Saša

  • 1

Muzička zvezda Saša Matić progovorio je o aferi "Provereno" i sukobu koleginica Milice Pavlović i Ane Nikolić, ali i svojoj supruzi Anđeliji Matić.

Matić je nastupio na festivalu Skale u Herceg Novom, sinoć, 26. juna, a kako je istakao, falila mu je takva manifestacija.

- Ovaj festival mi je falio. Volim festivale, volim ovakve manifestacije i drago mi je što se vraća na velika vrata. Festivali imaju posebnu čar takmičarski duh. Ja kada sam se takmičio pobedio je Toše - rekao je Matić za Telegraf Jetset, a zatim se osvrno na "aferu" koja potresa estradu.

- Oko skandala Milice Pavlović i Ane Nikolić mogu samo da kazem da je Milica moja najbolja prijateljica sa estrade i najdivnija. Nepotrebna fama se pravi oko toga svega, jer to je sve pitanje za autore. Mi smo pevači i pravimo ugođaj ljudima i uveseljavamo ih, to je naš posao - rekao je Matić.

Saša je otkrio da mu supruga ponekad dolazi na nastupa i da zbog toga nema tremu, ali je priznao da nije takav slučaj kada su dve osobe sa estrade u pitanju.

- Žena mi dolazi ponekad na nastupe, nemam tremu od nje, imao sam od Šabana Šaulica kada sam ga upoznao i od Lukasa kada me je pozvao da budem gost kod njega na koncertu - rekao nam je pevač.

Saša je otkrio i gde redovno letuje.

- Kupam se u Perastu i ja sam ovde redovno leti - rekao je Matić.

Video: Ples Ane Dabović i supruga Ilije uz Sašu Matića: On je njen anđeo čuvar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA