≫ 

Rasta o sukobu Ane Nikolić i Milice Pavlović: "Kome je odgovaralo da se cela farsa dešava?"

- Meni nije jasno kako je to završilo Jutjubu, ja kao autor pesme mogu da zabranim da se nešto nađe na Jutjubu ili da to skinem, osim ako to ne želim - rekao je reper

  • 1

Popularni reper Stefan Đurić Rasta za Telegraf.rs prvi put je govorio o aferi Ane Nikolić i Milice Pavlović zbog pesme "Provereno", a priznao je i da je zaljubljen i srećan.

Rasta je pred nastup na festivalu Skale u Herceg Novom ispričao da je kao dete na televiziji pratio Skale i da mu je čast da i sam sada učestvuje na festivalu.

- Spreman sam, imali smo probu mlaopre, mislim da je sve kako treba i jedva čekam. Sećam se kad sam bio mali to je bio jedan opštepoznati festival i sećam se koliko se to medijski pratilo. Zaista mi je čast da nešto što sam kao mali prato pored ekrana, da učestvujem, i iskusim to sa ove strane - rekao je Rasta za Telegraf Jetset i dodao da je za Skale spremio romantičnu baladu.

Rasta je prokomentarisao i situaciju u kojoj su se našle njegova bivša supruga i Milica zbog hit pesme "Provereno", koja je na novom albumu Pavlovićeve.

- Iskeno, uopšte nisam ispratio šta se tu konkretno desilo vezano za to, ali muzika na kraju dana je tu da dođe do ljudi i da je oni vole ili ne vole. I ja sam nekada imao neka mimoilaženja sa sobom, da li bi možda neki drugi pevač bolje otpevao tu pesmu ili ne, to je takav posao. Znam dosta pevača koji su posle toga došli kod mene: "Kako ovu pesmu nisam uzeo ili uzela ili kupio?", to je prosta stvar - rekao nam je Rasta i dodao:

- Meni nije jasno kako je to završilo Jutjubu, kao autor pesme mogu da zabranim da se nešto nađe na Jutjubu ili da to skinem, osim ako to ne želim. Tako da ne želim da ulazim u dubiozu šta se tu konkretno desilo, ko je okačio pesmu i kome je odgovralo da te pesma bude tu, kome je odgovaralo da se ta farsa dešava, ne znam, nisam upućen u to, ali svakako, dešava se.

Kako smo ranije pisali, Rasta uživa u ljubavi sa 12 godina mlađom glumicom, Marijom Balaban, a reper ne krije da je ova lepotica jedan od razloga njegove sreće.

- Uvek sam zaljubljen i srećan - rekao je kratko, ali jasno Rasta.

Kompletan razgovor sa Rastom pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Rasta se sa novom devojkom baškari u bazenu: Otkrio samo njene noge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA