≫ 

Osman Karić o paklu droge: Mešao sam heroin i kokain, jedva sam se izvukao iz tih kandži

- Deset godina sam bio zavisnik, a 24 godine već ne konzumiram drogu - rekao je Karić

  • 3
Osman Karić Foto: Marko Jovanović

Otac zadrugara Stefana Karića, Osman Karić, govorio je otvoreno o paklu droge u kom je bio i o navodnoj aferi sina Stefana s Marijanom Zonjić.

- To je đavolja igra sa kojom sam se ja poigrao. Jedva sam se izvukao iz kandži droge. To je bila neka moja karma i sudbina. Imao sam uspona i padova. Ja kad sam se drogirao, bilo je 10 ljudi koji su to radili. A sada svaki drugi klinac to radi - ispričao je Osman.

- Drogu na kraju nisam iuzimao iz zadovoljstva, već iz potrebe, jer sam bio bolestan. Samo mi je na pameti bilo da nađem pare za drogu. Bio sam u Holandiji, pravio sam tamo pare, ovde nisam, nemojte me pitati da li sam krao - rekao je Karić.

Osman je istakao da je 10 godina bio zavisnik i da ga sin nikada nije video da konzumira drogu, ali da je čuo priče o tome.

- Deset godina sam bio zavisnik, a 24 godine već ne konzumiram drogu. Miksovao sam kokain i heroin. Stefan nikad nije video da ja konzumiram drogu. Bio je mali, imao je 6 godina, ali je verovatno po čaršiji čuo priče - rekao je Osman za "Blic".

Osman je prokomentarisao Stefanovu navodnu prevaru njegovog sina u rijalitiju sa Marijanom i istakao da njegov sin nikad ne bi njega kao oca doveo u neprijatnu situaciju i prevario devojku Jovanu Ljubisavljević, koja ga trenutno čeka u vili Karića.

Video: Prvi zajednički intervju Osmana i snajke: U kakvom luksuzu uživa Jovana dok Karić zarađuje u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA