Sara Jo o napadu u Oslu i zabrani abortusa u Americi: Sve je to bizarno, to sam emotivno doživela

Pevačica je progovorila i o ljubavi sa plesačem iz Slovenije

  • 2

Jedna od najpopularnijih pop izvođača mlađe generacije, Sara Jo, prokomentarisala je odluku Vrhovnog suda u Americi, da se ženama ukine ustavno pravo na abortus, ali i govorila o svojoj karijeri.

Sara je sinoć održala nastup na festivalu Skale u Herceg Novom, a večeras će publici predstaviti svoju novu numeru, za koju kaže, da je potpuno "ludački" odabir.

- Spojila sam dva nastupa, u ponedeljak imam koncert, Angellina, Rasta i ja. U utorak predstavljam novu pesmu publici, ceo život sam kontraš, pa zašto ne bih u toku leta objavila balad? Mislim da ljudima nedostaje onako nešto uz šta može da se uživa, a ne samo nešto agresivnije - kaže Sara.

Na konstataciju da se možda uželela nekih emotivnijih pesama zbog ljubavi koja joj "cveta", Sara kaže:

- Evo naježila sam se, vrlo je moguće da sam postala emotivnija. Svoju vezu bih opisala kao jednu vrlo zlo zanimljivu vezu. Naravno da mi znači njegova podrška, jer je to jedna od ključnih stvari u vezi - kaže pevačica.

Sara je nedavno nastupila na Oslo Prajdu gde su samo dan kasnije dve osobe tokom napada izgubile život, a više ih je povređeno. Ističe da ju je nemili incident jako potresao

- I da nismo bili deo ovogodišnjeg Prajda u Oslu i te kako bi me potreslo, svaki vid nasilja me potrese, a pogotovu kada ima neki takav ishod. Dodatno sam to emotivno dožvela i preživela jer sam shvatila da nikad ne znaš šta te očekuje. Taj napad se dogodio samo 24 sata nakon što sam ja nastupila. Prosto ne mogu da verujem da se u 21. veku i dalje ovakve stvari dešavaju - kaže.

Poslednjih dana veoma aktuelna tema što se tiče čitave Planete jeste i odluka Vrhovnog suda u Americi da se ženama ukine ustavno pravo na abortus. Pevačica je podržala devojke koje protestuju širom sveta i poručila im da istraju u svojoj borbi.

- Tragični su mi naslovi koje ovih dana čitam o zabrani abortusa u Americi. Sve to mi je bizarno, jer niko nema pravo da o tim stvarima odlučuje umesto nas žena. Verujem da ćemo širom sveta podići glas protiv ovakve odluke i izboriti se za pravo na pobačaj. Odluka Vrhovnog suda u Americi je razočaravajuća i svaka žena treba da digne glas.

Video: Versaće bodi na vreloj Sari Jo: Pevačica oduševila stajlingom i nastupom na Sunčanim skalama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • za ne informisane

    28. jun 2022 | 21:21

    zakon u americi to jest vrhovni sud nije zabranio abortus 100%.abortus je dozvoljen do 10te nedelje posle toga je zabranjeno a od 10 do 15 nedelje dozvoljeno je samo za specijalne slucajeve i uz specijalnu dozvolu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA