Tamara Đurić prigušila svetla i ovako se u donjem vešu rashlađuje tokom vrelih letnjih noći

Starleta je vrelim snimkom raspalila maštu mnogim muškrcima

  • 1

Starleta i bivša rijaliti učesnica Tamara Đurić pokazala je kako se rashlađuje tokom vrelih noći, ali je snimkom u sitne sate definitivno mnogima dodatno podigla temperaturu.

Tamara je na svom Instagram profilu objavila snimak u donjem vešu, belim gaćicama i brusu i svoje telo snimila detaljno iz svih uglova.

Ogromne grudi u krupnom kadru, zatim uzak struk, brutalni trbušnjaci, duge noge i ludio figura, pa mnogi nisu znali gde pre da gledaju.

Đurićeva očigledno vrele letnje dane provodi oskudno odevena kako bi se se rashladila, a vrelim kadrovima, u stanu sa prigušenim svetlima raspalila je maštu mnogim muškarcima.

"Najbolja riba", "Savršena si", "Goriš", "Premoćna si", "Od ovoga može da se rikne", "Jao, Tamara, šta nam radiš", "Temperatura na maks", "Kakva si mačka", neki su od komentara.

Podsetimo, Tamara je nedavno ponovo operisala nos, jer nije bila zadovoljna rezultatima prethodne intervencije, a kako izgleda, otok polako spada i njen nos dobija željeni oblik.

Kako izgleda Tamara u donjem vešu, od glave do pete, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji iznad.

Video: Vreli trening Tamare Đurić: Kadar u roze helankama raspametiće sve koji ga pogledaju

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA